Головна Новини Світ Росія Помічник Путіна розсмішив поведінкою під час його виступу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помічник Путіна розсмішив поведінкою під час його виступу (ВІДЕО)

Мединський жмурився та намагався не заснути

21 лютого 2023, 21:50 comments1125
Поділіться публікацією:

Помічника  президента  РФ  Володимира  Мединського користувачі соцмереж  відзначили  за  дивну  поведінку, коли Володимир Путін виступав зі  зверненням до Федеральних зборів, пише УНІАН.

Помічник Путіна розсмішив поведінкою під час його виступу (ВІДЕО)

Володимир Мединський ( скріншот з відео)

Будучи присутнім під час  двогодинної  промови диктатора, Мединський,  як міг, боровсь з  бажанням задрімати. На камерах зафіксовано, як   в  продовженні  промови російського президента Путіна його довірена особа  по черзі моргала то лівим, то правим оком.

Представники  соціальних мереж  не пропустили курйозний момент.  Вони представили  власні  "версії" незрозумілої поведінки  помічника кремлівського диктатора.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про послання Путіна до Федеральних зборів21 лютого, російський диктатор Володимир Путін виступив із посланням до Федеральних зборів. У ньому, серед іншого, звинуватив Захід у війні в Україні, заявляв про бажання її припинити, знову брязкав ядерною зброєю. Економічний та політичний експерт Борис Кушнірук заявив, що  з виступу, який тривав 1 годину 45 хвилин, якщо відмести заїжджені штампи у стилі "ми напали, щоб на нас не напали", "Росія воює не з українським народом, а з нацистською владою та НАТО", "все йде по плану", "наша економіка міцна, правда за нами", можна виділити два ключові меседжі. Перший – те, що Росія припиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння (ДСНО-3). Другий меседж – те, що у 2024 році вибори в Росії пройдуть, "згідно з демократичними традиціями". Тобто, пояснює експерт, підтверджується, що Путін має намір триматися за владу до кінця. Поки не здохне. Решта – настільки "вода", настільки без відповіді на запитання "а, що російська влада збирається робити далі?", що обговорювати нічого особливого.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини