Головна Новини Світ Росія Напився і хотів вбити себе: стало відомо про нову спробу суїциду Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Напився і хотів вбити себе: стало відомо про нову спробу суїциду Медведєва

Дмитро Медведєв важко виходить із "запою"

1 червня 2023, 22:50 comments3145
Поділіться публікацією:

Чергова драматична історія в середовищі  кремлівської еліти. До того, що кремлівський очільник Володимир Путін має чимало проблем, пов’язаних зі здоров’ям, так і  "запасний президент РФ" Дмитро Медведєв ніби напився до такого стану, що хотів здійснити спробу суїциду. Про це  інформує Telegram-канал Генерал СВР.

Напився і хотів вбити себе: стало відомо про нову спробу суїциду Медведєва

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Як там повідомляють, рідні високопосадовця Радбезу РФ,  колишнього російського президента  Медведєва   турбуються погіршенням стану його фізичного і психічного здоров'я  і все це пов’язано з алкогольною залежністю.

"Медведєв важко виходить із "запою" та у тверезому стані в основному перебуває в депресії. Рекомендації лікарів Дмитро Анатолійович відмовляється виконувати категорично", — стверджується в інформації.

Рідня  та охоронці  Медведєва згадують про нещодавню невдалу спробу самогубства.  Колишній президент, будучи в стані сп'яніння, ніби "намагався нанести собі колоті рани живота і грудей столовим ножем".

"Все закінчилося подряпинами, легкими порізами і синцями, але це вже друга спроба Медведєва закінчити життям самогубством. Цього разу екс-президент  передсмертних записок не писав, мабуть, рішення було спонтанним", — підсумували  в повідомленні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв назвав вічного ворога Росії. Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв відреагував на слова британського керівника МЗС, який стверджує, що Україна має право атакувати територію Росію для захисту своїх кордонів. Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймса Клеверлі після атаки невідомих дронів по Москві зробив припущення, що Україна має право здійснювати напади на Росію в цілях самооборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини