Головна Новини Світ Росія "Нас цікавлять лише результати": Росія заявила, що не дозволить затягнутися переговорам із США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас цікавлять лише результати": Росія заявила, що не дозволить затягнутися переговорам із США

Росія каже, що не налаштована оптимістично щодо переговорів із США

11 січня 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

Росія заявила у вівторок, 11 січня, що не налаштована оптимістично після першого раунду переговорів зі Сполученими Штатами щодо кризи в Україні і не допустить, щоб її вимоги щодо гарантій безпеки з боку Заходу довго розглядалися. Про це повідомляє Reuters.

"Нас цікавлять лише результати": Росія заявила, що не дозволить затягнутися переговорам із США

Заступник держсекретаря США Венді Шерман і заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков беруть участь у переговорах із безпеки у Представництві США у Женеві - Reuters

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що понеділкові переговори в Женеві пройшли відкрито, предметно і прямо, але Росію цікавлять лише результати.

"Тут немає чітких термінів, ніхто їх не встановлює – є лише позиція Росії, що нас не влаштує нескінченне затягування цього процесу", – сказав Пєсков.

Росія підштовхнула Захід до столу переговорів, згрупувавши війська біля кордону України, оскільки вона висуває набір далекосяжних вимог, які не дозволять Україні приєднатися до НАТО.

Вашингтон заявив, що не може прийняти ці вимоги, хоча він готовий задіяти інші аспекти пропозицій Росії, обговорюючи розгортання ракет або обмеження розміру військових навчань.

Пєсков сказав, що ситуація стане зрозумілішою після двох наступних раундів переговорів, які Росія має провести цього тижня — з НАТО в Брюсселі 12 січня і з Організацією з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) у Відні 13 січня.

Після першої сесії переговорів у Женеві російські та американські переговорники не вирішили свої розбіжності. 

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що обидві сторони мають "в певному сенсі протилежні погляди". Він сказав журналістам: "Для нас є абсолютно обов’язковим зробити так, щоб Україна ніколи, ніколи, ніколи не стала членом НАТО".

Президент США Джо Байден у двох розмовах минулого місяця попередив Путіна, що будь-яка нова російська агресія призведе до серйозних економічних витрат у вигляді безпрецедентних санкцій. Путін відповів, що такі кроки будуть колосальною помилкою і призведуть до повного розриву відносин.

Як повідомляли раніше "Коментарі", США заявляють про відсутність прориву переговорах з Росією щодо кризи на кордоні з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

11 січня 2022, 19:38

Пенсіонер Петренко, Пенсіонер Петренко, Такой страны как украина никогда не существовало! Население западных обл. это австро польско венгерский сброд! Укро мова это язык на котором общались с укро сбродом, который в силу своей природной тупости другого языка не знал. Этот "язык" и нагайку!

Пенсіонер Петренко

11 січня 2022, 17:06

Пєсков , такої країни , як "Россія" НЕ ІСНУЄ й НІКОЛИ НЕ ІСНУВАЛО ні юридично , ні фактично . Були угро-фінські племена , жінок яких згвалтувала татаро-монгольська орда , в результаті чого утворився Мошковський улус Кримсько-татарського ханства , з якого згодом й утворилася Мошковія ( Мошковське царство ) . Петро1 перетворив Мошковію на імперію , вкравши для неї назву "Россійская" ( " Мошковська" для незаконнонародженого сина грузинського князька неблагородно звучало ) . Ту імперію комунусти перейменували в СРСР , при розпаді якого й утворилася ерефія ( РФ ) , тобто "Россійская Фєдєрація" , яка поки що існує й донині . Отже Є ЕРЕФІЯ . Відповідно й НЕ ІСНУЄ ніяких "русскіх" , а є мошковіти ( враховуючи їх походження ) , або ж ерефці ( враховуючи теперішню назву їх країни ) Пєсков , вчи "грамматіку" і "мошковскій язик " !


Новини