Головна Новини Світ Росія Наслідки будуть згубні. Чого РФ очікувати від наступу ЗСУ на Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Наслідки будуть згубні. Чого РФ очікувати від наступу ЗСУ на Курщині

ЗСУ перехопили ініціативу на полі бою

24 серпня 2024, 21:50 comments1050
Поділіться публікацією:

ЗСУ нав'язали російським загарбникам свою ініціативу, відкривши у Курській області новий фронт, заявив секретар комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ Роман Костенко.

Наслідки будуть згубні. Чого РФ очікувати від наступу ЗСУ на Курщині

Україна наступає на Курщині. Фото з відкритих джерел

"Варіантів розвитку дій ЗСУ на Курщині може бути декілька. По-перше, ми можемо продовжувати наступ. Це залежить від наших резервів, можливостей, а також від того, як ворог буде перекидати свої резерви. Противник перекидає потроху, але все одно у нього ще немає можливості зупинити фронт. Головне – ми просуваємося, розширюємо плацдарм. Відповідно, перший варіант – ми можемо далі просуватися. Другий варіант – ми зупиняємося, закопуємося, робимо лінії оборони та тримаємо їх", — прокоментував Роман Костенко.

За словами полковника СБУ, мета Курської операції полягає у тому, що ЗСУ нав'язали свої дії противнику на іншому напрямку, що дуже важливо на війні.

"Це взагалі змінює хід війни. Росії потрібно тепер буде прилаштовуватися. Бачимо, що у росіян у пріоритеті залишається Донецька область замість своїх земель. Але наслідки Курської операції ще попереду, і вони будуть згубні для РФ", — підкреслив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рейтинг схвалення і довіри до Володимира Путіна у Росії рекордно обвалився через Курську операцію ЗСУ, свідчать результати опитування держслужби ВЦВГД. Зазначається, що такого сильного тижневого падіння соцслужба не фіксувала за весь час російського вторгнення в Україну. Результати опитування показали, що рейтинг схвалення дій російського диктатора з 12 до 18 серпня впав на 3,5% порівняно з попереднім тижнем та досяг 73,6%.  Рівень довіри до Володимира Путіна за цей же період знизився на 2,6% — до 78,2%. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини