Головна Новини Світ Росія НАТО хоче розвалити РФ як колись Радянський Союз
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО хоче розвалити РФ як колись Радянський Союз

У Держдумі вважають, що НАТО намагається розвалити Росію як колись Радянський Союз

сьогодні, 15:02
Поділіться публікацією:

Нове командування НАТО має першочергові завдання, а саме: спроби виснажити Росію, а також просунути інфраструктуру Альянсу на Схід, заявив перший заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Чепа.

НАТО хоче розвалити РФ як колись Радянський Союз

НАТО і Росія

За його словами, Північноатлантичний альянс на чолі зі Сполученими Штатами підтримують та фінансують війну в Україні. Чепа вважає, що з появою нового генсека Марка Рютте глобально нічого не змінилося. Він вважає, що перед НАТО постає завдання виснаження Росії.

При цьому Чепа висловив упевненість у тому, що поява нового командування є якоюсь спробою затягнути конфлікт в Україні, від якого насамперед нібито страждають громадяни республіки.

"Це те саме, що відбувалося у 70-х роках. Тоді Радянський Союз не витримав і впав, створилися такі умови. Зараз те саме намагаються зробити з Росією, але досягти цього не вдасться", — сказав Чепа.

При цьому відомо, що генсек НАТО Марк Рютте заявив, що нове командування альянсу з координації постачання зброї в Україну може змінити перебіг війни. Нове командування альянсу розташується у німецькому місті Вісбаден.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Марк Рютте заявив про те, що з трани Заходу й надалі продовжуватиме робити все, щоб путінський режим зазнав фіаско в Україні, а Київ вийшов з війни переможцем. Це головний меседж у посланні російському диктатору Володимиру Путіну. Марк Рютте наголосив, що НАТО не залякують російські погрози. Військовий блок продовжить надавати рішучу підтримку Києву. Генсек сказав ці слова в понеділок, виступаючи в казармах Клей — американській базі, де знаходиться штаб-квартира нової місії, яка отримала назву "Допомога НАТО у забезпеченні безпеки та підготовці кадрів для України" .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини