Головна Новини Світ Росія Навальна розповіла про глобальну небезпеку отрути, від якої постраждав її чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальна розповіла про глобальну небезпеку отрути, від якої постраждав її чоловік

Дружина російського політика говорить, що речовина небезпечна для навколишніх

21 серпня 2020, 09:34 comments1328
Поділіться публікацією:

Дружина російського опозиціонера Олексія Навального, який вже добу перебуває в комі, розповіла, чим отруїли її чоловіка. Юлія Навальна каже, що транспортна поліція знайшла сліди небезпечної речовини, про що повідомляється в Telegram штабі Навального в Омську.

Навальна розповіла про глобальну небезпеку отрути, від якої постраждав її чоловік

"Вона (речовина, — ред) небезпечна для життя навколишніх. Всім, хто знаходиться поруч з ним, потрібні спеціальні костюми", — йдеться в повідомленні.

У штабі політика кажуть, що саме тому російські медики відмовляються дати дозвіл на перевезення Навального в Німеччину. Мовляв, тягнуть час, щоб токсини зникли з організму.

Згідно з останньою інформацією, стан опозиціонера залишається стабільно важким. Він перебуває в природній комі, і вчора до вечора відбулося ускладнення: набряк мозку. Дружина Навального має намір звернутися в Європейський суд з прав людини з вимогою заборонити владі РФ перешкоджати перевезенню пацієнта за кордон.

Нагадаємо, що російський опозиціонер і критик президента Путіна виявився в лікарні вчора. Йому стало погано на борту літака, який вилетів до Москви. Борт здійснив екстрену посадку. Олексія Навального без свідомості відвезли в реанімацію лікарні швидкої допомоги в Омську. Точний діагноз лікарі не озвучують. Деякі російські ЗМІ пишуть про те, що Навального могли отруїти галюциногенами. У тому, що це було саме отруєння, впевнені й люди з близького оточення політика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини