Головна Новини Світ Росія Навальний відповів, чи повернеться в Росію після замаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний відповів, чи повернеться в Росію після замаху

У Німеччині кажуть, що Навальний повністю обізнаний щодо свого стану, про те, що сталося і де знаходиться

15 вересня 2020, 08:50
Поділіться публікацією:

Отруєний хімічною зброєю "Новачок" російський опозиціонер Олексій Навальний, який зараз лікується в Берліні, дав свідчення німецькому прокурору щодо замаху і поділився з ним планами щодо Росії. Про це пише The New York Times.

Навальний відповів, чи повернеться в Росію після замаху

Навальний відповів, що планує повернутися в Росію, як тільки одужає.

"Він повністю обізнаний про свій стан, про те, що сталося і де знаходиться", — зауважив чиновник, який говорив на умовах анонімності.

Відзначається, що дана інформація з'явилася через кілька годин після того, як уряд Німеччини оголосив, що лабораторії у Франції та Швеції підтвердили, що речовина, використана для отруєння Навального, була однією з форм "Новачка".

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний прийшов до тями після виходу з коми 7 вересня  Як повідомляють німецькі ЗМІ The Insider, Bellingcat та Der Spiegel, пацієнт клініки "Шаріте" почувається краще, ніж припускали медики. Більш того, Навальний пам'ятає все, що відбувалося з ним аж до того, як він втратив свідомість на борту літака.
Також ми повідомляли, що токсин через який російський опозиціонер Олексій Навальний впав у кому 20 жовтня в небі над Томськом, є більш сильною версією отрути "Новачок"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини