Головна Новини Світ Росія Навальному краще: німецькі медики розповіли про стан російського політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальному краще: німецькі медики розповіли про стан російського політика

Німці надають інформацію про стан здоров'я Навального після узгодження з його дружиною Юлією

31 серпня 2020, 10:00 comments1533
Поділіться публікацією:

Стан російського опозиціонера Олексія Навального, якого 20 серпня отруїли в Томську, поліпшується. Про це з посиланням на лікарів німецької клініки "Шаріте", куди перевезли політика, повідомляє ТСН.

Навальному краще: німецькі медики розповіли про стан російського політика

Повідомляється, що німці надають інформацію про стан здоров'я Навального після узгодження з його дружиною Юлією. У клініці кажуть, що стан політика стабільний і загрози для його життя вже немає. Однак усе ще доволі серйозно: лікарі поки не беруться прогнозувати, якими будуть наслідки для життя опозиціонера, а також коли його виведуть з коми та відключать від апарату ШВЛ.

Відзначимо, що крім медиків за Навальним спостерігає цілодобова охорона. А його дороге лікування оплачують російські бізнесмени в еміграції — Дмитро і Борис Зіміни.

Нагадаємо, один з основних розробників нервово-паралітичної речовини "Новачок" Віл Мірзаянов заявив про те, що російського опозиціонера Олексія Навального отруїли іншою речовиною.

Також ми повідомляли, що в штабі Олексія Навального розповіли про те, чим отруїли російського політика в Томську і від чого він досі перебуває в комі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини