Головна Новини Світ Росія Навальний надіслав вісточку з Матроської тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний надіслав вісточку з Матроської тиші

В "Матроської тиші" опозиціонера помістили в тримісну камеру карантинного відділення, де він знаходиться один

20 січня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який на цю годину знаходиться в спецблоці СІЗО "Матроська тиша" надіслав повідомлення. Воно було опубліковано на його сторінці в Instagram.

Навальний надіслав вісточку з Матроської тиші

Навальний. Фото: ukrreporter.com.ua

В'язень Кремля розповів, в яких умовах він знаходиться. За його словами, в невеликій камері, в якій він буде ще перебувати місяць, є вікно і залізне ліжко.

"Правда, ця ліжко без сервоприводу, що змінює положення спини і ніг. Зате тут в тіло не встромляють голки з трубками і не підключають до мене дроти (по краі̆неі̆ міру поки). І ще говорять рідною мовою. Большоі̆ плюс", — іронізує опозиціонер .

Наперекір тюремне утримання, Навальний не шкодує, що повернувся Росію.

"Інакше я вчинити не міг, і в цьому немає ні пафосу, ні жертовності, ні фаталізму. Повністю раціональний̆ вибір".

Як вважає російський опозиціонер, він не може більше миритися з "безсоромною брехнею Путіна і його друзеі̆, які загрузли в корупції".

В'язень Кремля вважає, що корупція, брехня і беззаконня роблять гірше, бідніше і коротше життя кожної людини, тому не можна покірно це терпіти.

Навальний додав, що з усіх сил намагається втриматися, попри погрози, спробу убивства і в'язницю.

Нагадаємо, приїзд на батьківщину у Навального запланований на 17 січня 2021 року. Опозиціонер збирається скористатися послугами авіакомпанії "Перемога", що належить "Аерофлоту". Перш ніж зізнатися, що дозрів до приїзду в Росію. На думку політика, президент РФ Володимир Путін, що вже висловлювався про отруєння Навального, зараз обурюється і "велить своїм слугам зробити все, щоб я не повернувся".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

20 січня 2021, 07:33

НАВАЛЯ ДАВАЙ НЕ ССЫ!!! МОЧИ ХУЙЛА ПО ВСЕМ МОМЕНТАМ!!! МЫ ПОМОЖЕМ ЗАХУЯРИТЬ ЕГО В СОРТИРЕ!!!! НАРОД С ТОБОЙ.... 23 ВЫХОДИМ МОЧИТ ХУЙЛА!!'


Новини