Головна Новини Світ Росія Навальний раптово заступився за Гіркіна: що заявив
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний раптово заступився за Гіркіна: що заявив

Олексій Навальний вважає, що Гіркін тепер також незаконно заарештований політичний в'язень

25 липня 2023, 16:34 comments1033
Поділіться публікацією:

Арешт терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) є незаконним, а сам терорист – "політичний в'язень". Таку заяву про Гіркіна зробив відомий російський опозиціонер Олексій Навальний. Відповідна публікація з'явилася на офіційному каналі Навального в Телеграм.

Навальний раптово заступився за Гіркіна: що заявив

Олексій Навальний. Фото з відкритих джерел

"Ігор Стрєлков затриманий незаконно. До тих пір, поки він залишається під вартою за цим безглуздим і очевидно політично мотивованим звинуваченням, він є політичним в'язнем", – заявив Навальний.

Кидається в очі, що незважаючи на доведені факти злочинів терориста, як і доведені факти про те, що справжнє прізвище бойовика Гіркін, Навальний у своїй публікації продовжує називати російського спецслужбіста по прізвищу "Стрєлков".

При цьому російський політик, який сам відбуває 9-річний вирок в одній із російських колоній, нагадав, що раніше Гіркіна було засуджено судом Нідерландів у справі про збитий "Боїнг" над Донбасом у 2014 році. Опозиціонер зазначає, що справжні злочини Гіркіна Росії ще слід розслідувати, зараз же він опинився за ґратами по "фіктивній та сфабрикованій справі".

"Людину можна судити лише за той злочин, який вона скоїла. Зловтішатись про те, що Стрєлков упав жертвою своєї власної влади, означає публічно підтримувати беззаконня", – висловився Навальний.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російського військового злочинця, блогера, керівника "Клубу розсерджених патріотів", колишнього "міністра оборони" самопроголошеної "ДНР" Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) затримали в РФ на два місяці за підозрою в екстремізмі. Затримали, але згодом відпустили, т.зв. "народного губернатора" Донбасу, одного з лідерів сепаратистського руху в Донецьку у 2014 році, Павла Губарєва, який у Москві провів одиночний пікет на підтримку Стрєлкова-Гіркіна. А представники ГУР Міноборони України прогнозують нові заколоти в РФ на кшталт того, що влаштував у червні ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Чому за Стрєлкова-Гіркіна, який давно критикує найвище військово-політичне керівництво РФ, взялися саме зараз? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/navalny/3474
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини