Головна Новини Світ Росія Навального затримають після прибуття в Росію: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Навального затримають після прибуття в Росію: причини

Затримання планується у зв"язку з тим, що його оголошено в розшук

14 січня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Опозиціонера Олексія Навального затримають, коли він повернеться на територію Російської Федерації. Затримання планується у зв"язку з тим, що його оголошено в розшук. Таку інформацію оприлюднило видання "РИА Новости".

Навального затримають після  прибуття в Росію: причини

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

Згідно з даними Федеральної служби виконання покарань Росії, відомство повинне буде зробити всі дії із затримання Навального до рішення суду про заміну умовного терміну на реальний.

Також у виданні повідомляють, що в грудні 2020 року Олексій Навальний був оголошений в розшук, тому що з 24 вересня невідомо фактичне місце його знаходження. Його затримання буде здійснюватися у зв'язку зі "злісним порушенням режиму умовного ув'язнення".

Нагадаємо, що недавно стало відомо, що опозиціонер Навальний збирається повернутися в Росію. Приїзд на батьківщину у Навального запланований на 17 січня 2021 року. Опозиціонер збирається скористатися послугами авіакомпанії "Перемога", що належить "Аерофлоту". Перш ніж зізнатися, що дозрів до приїзду в Росію, Навальний розповів, які вправи йому довелося робити, щоб відновитися після отруєння.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Володимир Жириновський висловився про Навального. За його словами опозиційний діяч Росії не повернеться на Батьківщину, оскільки багато наговорив і наробив, а тепер на нього чекає колонія суворого режиму. Також лідер ЛДПР зробив висновок про те, що Навальний є агентом, що працює на уряди кількох країн — Німеччину, Сполучені Штати Америки та Велику Британію. До такої думки Жириновський прийшов після того, як Олексія Навального перевозили з аеропорту Берліна в клініку "Шаріте".








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини