Головна Новини Світ Росія Навчилися "виживати в таких умовах": Росія відреагувала на санкції Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчилися "виживати в таких умовах": Росія відреагувала на санкції Заходу

Росія дає зухвалу відповідь на санкції, попереджає про "наслідки"

23 лютого 2022, 10:57
Поділіться публікацією:

Посол Росії в Сполучених Штатах відповів на введення санкцій, введених президентом США Джо Байденом, припускаючи, що цей крок зашкодить світовим фінансовим та енергетичним ринкам, а також звичайним громадянам. Про це повідомляє The Guardian.

Навчилися "виживати в таких умовах": Росія відреагувала на санкції Заходу

Анатолій Антонов - фото з відкритих джерел

Згідно з нещодавнім дописом на сторінці російського посольства у Facebook вранці в середу, 23 лютого, посол Анатолій Антонов сказав:

"Санкції нічого не вирішать щодо Росії. Важко уявити, що хтось у Вашингтоні розраховує на те, що Росія під загрозою обмежень перегляне свій зовнішньополітичний курс. Я не пам’ятаю жодного дня, щоб наша країна жила без будь-яких обмежень з боку західного світу. Ми навчилися працювати в таких умовах. І не тільки виживати, а й розвивати нашу державу. Безсумнівно, що введені проти нас санкції зашкодять світовим фінансовим та енергетичним ринкам".

Антонов також підкреслив, що Сполучені Штати не залишаться осторонь, і прості громадяни відчують усі наслідки зростання цін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", очільник Сполучених Штатів Джо Байден у своєму зверненні повідомив  про рішення запровадити американські санкції стосовно РФ. На такі непопулярні міри він пішов після того, як Росія визнала самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Також "Коментарі" писали, що стало відомо, кого з російських олігархів торкнуться санкції Великобританії. Про нові санкції оголосив прем’єр Великої Британії Борис Джонсон під час виступу у Палаті спільнот. Також під санкції потраплять п’ять російських банків. Видання Forbes оприлюднило імена російських бізнесменів, які потрапили у цей список.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини