Головна Новини Світ Росія Навіщо Путіну вибори: неочікуване пояснення експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Путіну вибори: неочікуване пояснення експерта

Завдяки президентській виборчій кампанії російський диктатор легітимізує війну проти України

16 березня 2024, 22:02
Поділіться публікацією:

Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак.

Навіщо Путіну вибори: неочікуване пояснення експерта

У РФ проходять вибори президента. Фото з відкритих джерел

"Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.

За словами Олега Постернака, виборча кампанія в РФ показує, що російське суспільство перетворилося у політичну інклюзію.

"Війна для росіян – це форма уникнення відчуття відповідальності за легальний тероризм, що коїть влада, яка розраховує на підтримку. Долучаючись до злочинів Путіна і російської армії у вигляді співпереживання, перегляду телевізора чи публічних коментарів у соцмережах, росіяни отримують кайф від співучасті у спільному державному злочині", — зазначив експерт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Палата представників Конгресу США вигадує все нові і нові "схеми", щоби відкласти на невизначений термін розгляд питання про виділення Україні нового пакету макрофінансової допомоги, відзначив політолог Петро Олещук. При цьому Олещук висловив здивування, що досі знаходяться співгромадяни, які беруться доводити, що "Дональд Трамп з республіканцями мріють про допомогу Україні".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Латвії Едгарс Рінкевичс підтримав заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Європа не повинна встановлювати для себе "червоні лінії" у російсько-українській війні, зокрема у питанні можливої відправки своїх військ в Україну. Президент Латвії також перефразував відомий крилатий латинський вираз "Carthago delenda est" ("Карфаген має бути зруйнований") на "Russia delenda est" ("Росія має бути зруйнована").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини