Головна Новини Світ Росія Навіщо Росія нещодавно перекинула тисячі військових до Криму — експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Росія нещодавно перекинула тисячі військових до Криму — експерт

На окупований півострів були передислоковані близько 21 тисячі військовослужбовців

22 червня 2021, 11:57
Поділіться публікацією:

Російська Федерація знову займається перестановкою військових фігур на своєму особистому "шахівниці". Про це свідчить нещодавнє перекидання десятків тисяч військовослужбовців на територію анексованого Кримського півострова. За словами військового експерта Івана Ступака, у таких дій може бути цілком просте пояснення, повідомляє "Україна 24".

Навіщо Росія нещодавно перекинула тисячі військових до Криму — експерт

Росія перекинула до Криму 21 тисячу військовослужбовців. Фото із відкритих джерел

Ступак вважає, що вище керівництво РФ вирішило переправити особовий склад армійців, аби врятувати нинішню катастрофічну ситуацію в Криму. Мова про наслідки природних катаклізмів, в тому числі проливних дощів, які затопили багато кримських міст, початково готових до курортного сезону, подекуди зруйнувавши інфраструктуру вщент.

На думку експерта, невизнана влада Криму не здатна впоратися з масштабом катастрофи власноруч, тому їй знадобилося "підкріплення". Іван Ступак наголошує, що застосування сили військових — дуже характерне для Росії, де армія — це й досі дешева робоча сила.

При цьому, відзначає Ступак, на чолі російського Міністерства оборони знаходиться професійний рятувальник (раніше працівник Міністерства надзвичайних ситуацій). З огляду на це, на думку експерта, перекидання військових на ліквідацію результату природних катаклізмів є вельми очікуваної.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Путіна нещодавно вибухнули критикою на адресу України через Кримського півострова. Вся справа в підготовці саміту "Кримська платформа". До слова, експерти запевняють, що росіяни роблять все можливе, щоб зірвати проведення цього дипломатичного заходу, спрямованого на боротьбу за Крим на світовій політичній арені.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які санкції проти Російської Федерації Євросоюз вирішив продовжити на, як мінімум, ще рік. Спойлер — вони пов'язані з окупацією Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини