Головна Новини Світ Росія Найбагатша жінка Росії обійшла Маска та Безоса: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша жінка Росії обійшла Маска та Безоса: подробиці

Статки засновниці інтернет-ретейлера Wildberries Тетяни Бакальчук зросли на понад 1000%

9 грудня 2021, 09:59 comments1866
Поділіться публікацією:

Тетяна Бакальчук, яка є найбагатшою жінкою Росії, у 2021 році стала лідером серед усіх мільярдерів світу з приросту статків у відсотках. Вона обійшла навіть Джеффа Безоса та Ілона Маска. Про це пише РБК з посиланням на Forbes.

Найбагатша жінка Росії обійшла Маска та Безоса: подробиці

Тетяна Бакальчук - фото з відкритих джерел

За офіційними даними, статок засновниці міжнародного інтернет-магазину Wildberries виріс більш ніж на 1000%. На сьогодні статки Бакальчук нараховують 13 млрд доларів і в списку Forbes вона знаходиться на 165-му місці серед найбагатших людей світу. У рейтингу найбагатших підприємців РФ 2021 року Бакальчук розташувалася на 13-му місці, при тому, що в 2020 році її статок налічував 1 млрд доларів і вона посідала 93 місце.

Видання зазначає, що з початком поточного року першим за приростом статків у грошовому еквіваленті став американський мільярдер, засновник Tesla Ілон Маск. У 2021 році він збільшив статки на 110 млрд доларів, так само як і в минулому. Зараз Маск лідер рейтингу найбагатших людей планети, а його статки налічують 273 млрд доларів. У листопаді засновник Tesla став першим, чий статок перевищив 300 млрд доларів.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що до списку найбагатших та найвпливовіших жінок журналу Forbes потрапило чимало жінок підприємців та політичних діячів. Проте очолила рейтинг головна благодійниця — екс-дружина засновника Amazon Маккензі Скотт. До списку Forbes увійшли 40 генеральних директорів, 19 світових лідерів, підприємці та благодійниці. На другому місці у рейтингу віце-президент США Камала Харріс. Політик піднялася у рейтингу з третього місця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини