Головна Новини Світ Росія Найближчі 48 годин у Москві все може початися: про що попереджають Британія та США
commentss НОВИНИ Всі новини

Найближчі 48 годин у Москві все може початися: про що попереджають Британія та США

США та Британія попередили про терористичну загрозу в РФ

8 березня 2024, 07:20 comments29002
Поділіться публікацією:

Дипломатичні посольства Сполучених Штатів та Британії в Росії попередили про загрозу терористичній небезпеці у Москві у найближчі 48 годин. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться на сайтах диппредставництв.

Найближчі 48 годин у Москві все може початися: про що попереджають Британія та США

Москва. Фото: із відкритих джерел

"Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти найближчим часом планують атакувати великі збори в Москві, включаючи концерти, і громадянам США слід уникати великих зборів протягом наступних 48 годин", — йдеться у повідомленні посольства США в РФ.

МЗС Великої Британії опублікувало аналогічне попередження.

Крім того, воно рекомендує британцям утриматися від будь-яких поїздок до Росії через ризики та загрози, пов'язані з вторгненням Росії в Україну.

"Ситуація в Росії є непередбачуваною", — зазначають у відомстві, а також додають, що "туристична страховка може бути анульована", якщо британці вирушать до Росії всупереч рекомендаціям.

Варто звернути увагу, що у 2023 році російські силовики відзвітували про рекордну з 2004 року кількість зареєстрованих терористичних актів, всього зафіксовано 410 подій.

Востаннє рекорд за кількістю терактів фіксували у 2003 році, тоді силовики відзвітували про 561 подію. У тому році по всій Росії сталося більше десятка вибухів у місцях скупчення людей, внаслідок яких загинуло та було поранено кілька сотень людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — серйозний удар по режиму диктатора Путіна: яку операцію ЗСУ аплодує Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді у вежах Кремля є розкол і в Росії може відбутися зміна режиму. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини