Головна Новини Світ Росія Названо дату, коли Росія відведе війська від кордону з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо дату, коли Росія відведе війська від кордону з Україною

Російські війська почнуть повертатися в місця постійної дислокації від українського кордону вже із 23 квітня

22 квітня 2021, 15:05 comments1775
Поділіться публікацією:

Українці, які хвилювалися через масштабне скупчення російських військовослужбовців неподалік кордону, можуть трохи розслабитися. У Міноборони Росії озвучили конкретну дату передислокації армії, що означає відправку підрозділів на попередні позиції, повідомляє "НВ".

Названо дату, коли Росія відведе війська від кордону з Україною

Росія почне відводити війська від кордону з Україною. Фото з відкритих джерел

До пунктів свого постійного перебування більшість бійців РФ, а також військова техніка вирушать, починаючи із п'ятниці, 23 квітня. Процес начебто має закінчитися до 1 травня. За словами Сергія Шойгу, який очолює російське Міністерство оборони, армія провела всі необхідні перевірки.

Також вищі військові чини стверджують, що передислокацією військ Росія "досягла потрібної мети". Ось тільки саму мету не називають.

Нагадаємо, що Воронезький регіон в уряді Росії чомусь обрали як найвдаліший для розміщення власної армії. Незалежні розслідувачі надавали інформацію про кількість присутніх неподалік кордону України військ.

Цікаво, що в одному з польових таборів, розбитих армією РФ поблизу міста Богучар (Воронежська область), нещодавно виникла серйозна пожежа. Відео інциденту ви можете знайти в нашому матеріалі.

До слова, свої нинішні позиції покинуть і раніше перекинуті в окупований Крим військовослужбовці.

Однак поки що на півострові спостерігається засилля бойової техніки й солдатів різних підрозділів. Як уже повідомляли "Коментарі", це пов'язано з масштабними військовими навчаннями, організованими Росією. Нагадаємо, що місцем проведення уявних бойових дій визначили полігон Опук. Більше деталей — у нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися, яким чином Україна може відповісти на раптову атаку Росії з боку Кримського півострова. В уряді вважають, що армії РФ знадобиться куди більше бійців, ніж вона має наразі. Про це стало відомо після спілкування віцепрем'єра України Олексія Резнікова із журналістами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини