Головна Новини Світ Росія Не гратиме у хокей на Красній площі: Путін скасував свої традиційні передноворічні заходи
commentss НОВИНИ Всі новини

Не гратиме у хокей на Красній площі: Путін скасував свої традиційні передноворічні заходи

Упродовж кількох років він брав участь у передноворічних матчах Нічної хокейної ліги

14 грудня 2022, 15:19
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін цього року не візьме участь у традиційній зустрічі титулованих учасників Нічної хокейної ліги, що проходила на Красній площі у столиці Росії. Таку заяву зробив речник глави Кремля Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

Не гратиме у хокей на Красній площі: Путін скасував свої традиційні передноворічні заходи

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Ні. Цього року не планується", — сказав Пєсков, відповідаючи на запитання журналістів.

Зазначимо, що очільник Кремля разом із російськими та радянськими хокеїстами, кілька років поспіль брав участь у передноворічних матчах Нічної хокейної ліги, які проходили на Красній площі. У 2021 році цей поєдинок на ковзанці так і не відбувся.

Тоді Путін вирішив зіграти з білоруським президентом Олександром Лукашенком у складі однієї команди із вихованцями дитячо-юнацької спортшколи у Ленінградській області.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у розвідці назвали причину – чому Путін відмовився від прес-конференції. Російське керівництво вперше за 10 років відмовилося від щорічної прес-конференції президента Росії Володимира Путіна. Причина, ймовірно, пов'язана із побоюваннями через зростання антивоєнних настроїв у країні. Британські аналітики зазначають, що прес-конференція стала важливою частиною путінського календаря громадських заходів і часто використовувалась як можливість продемонструвати "чесність" Путіна. Британська розвідка наголошує, що кремлівські чиновники майже напевно вкрай болісно ставляться до можливості того, що будь-який захід, на якому присутній Путін, може вийти з-під контролю через несанкціоновані обговорення "спеціальної військової операції". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини