Головна Новини Світ Росія Страх виявився вищим: у розвідці назвали причину – чому Путін відмовився від прес-конференції
commentss НОВИНИ Всі новини

Страх виявився вищим: у розвідці назвали причину – чому Путін відмовився від прес-конференції

Британські експерти рахують. що Путін відмовився від прес-конференції через зростання антивоєнних настроїв у РФ

13 грудня 2022, 10:10 comments1607
Поділіться публікацією:

Російське керівництво вперше за 10 років відмовилося від щорічної прес-конференції президента Росії Володимира Путіна. Причина, ймовірно, пов'язана із побоюваннями через зростання антивоєнних настроїв у країні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Страх виявився вищим: у розвідці назвали причину – чому Путін відмовився від прес-конференції

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Британські аналітики зазначають, що прес-конференція стала важливою частиною путінського календаря громадських заходів і часто використовувалась як можливість продемонструвати "чесність" Путіна.

"Хоча питання майже напевно перевіряються заздалегідь, скасування, ймовірно, пов'язане з побоюваннями з приводу поширеності антивоєнних настроїв у Росії", — йдеться в повідомленні.

Британська розвідка наголошує, що кремлівські чиновники майже напевно вкрай болісно ставляться до можливості того, що будь-який захід, на якому присутній Путін, може вийти з-під контролю через несанкціоновані обговорення "спеціальної військової операції".

Читайте також на порталі "Коментарі" — щось пішло не так: міністри ЄС не змогли схвалити дев'ятий пакет санкцій проти РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт світу. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту миру та завершення російської агресії? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини