Головна Новини Світ Росія Не лише Донбас: на параді в Москві назвали 4 міста України, які хочуть "звільнити"
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Донбас: на параді в Москві назвали 4 міста України, які хочуть "звільнити"

На Червоній площі неодноразово згадувалися "герої СВО", які нібито "звільняють" українські міста

9 травня 2024, 12:47 comments13869
Поділіться публікацією:

Як і передбачалося, російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Червоній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України та залякування заходу ядерною зброєю. Зокрема, під час проходження площею різних підрозділів ЗС РФ ведучий неодноразово згадував "героїв" так званої "СВО". Говорилося, що росіяни зараз "звільняють" українські міста, зокрема Київ, Одесу, Запоріжжя та Харків. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Bild".

Не лише Донбас: на параді в Москві назвали 4 міста України, які хочуть "звільнити"

Парад у Москві. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ звертає увагу, що на парад прибули понад 1 тисячу учасників війни в Україні. Ведучий церемонії заявив, що сухопутні війська, "як у суворі роки Великої вітчизняної війни, крок за кроком звільняють світ від поплічників неонацизму та міжнародного тероризму".

Під час свого виступу диктатор вшанував пам'ять "бойових товаришів, які загинули у боротьбі з неонацизмом у праведному бою за Росію", і сказав, що "прагнення виправдати нинішніх послідовників нацистів — частина спільної політики західних еліт".

"Цього року російський режим використовує свято для військової пропаганди проти України. Тоді республіки СРСР разом захищалися від вторгнення нацистів. Сьогодні Росія веде жорстоку агресивну війну проти України", — зазначає німецьке видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін виступив на параді в Москві з нагоди 9 травня. Під час свого виступу Путін звинуватив Захід у "перекручуванні правди", а також назвав російських окупантів в Україні "героями".

"Захід робить спроби спотворити правду про Другу світову війну, оскільки вона заважає колоніальній політиці, намагається розпалювати у світі конфлікти, міжнаціональну ворожнечу, стримувати суверенні центри розвитку", — сказав Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 травня 2024, 12:12

Це відповідь на лояльність проросійської влади в Україні: Гугнявого і Єрмака. Ми пройшли це завдяки Порошенку Турчинову Яценюку Кличку у січні 2014 коли віддячили за спокійну олімпіаду у Сочі вбивство небесної сотні. Нічого не навчило і через місяць Яценюк з Турчиновим заборонили провокувати Путіна. Втратили Крим і Донбас. Нічого не навчило і зараз Єрмак Гугнявого дав команду не провокувати Путіна на інавгурацію і победобісся. В подяку отримали ракети і шалений наступ. Терпіли не змінюються і не вчаться, верещать від болю, але їдять кактус.


Новини