Головна Новини Світ Росія Не міг підняти руки: дивна поведінка Путіна на зустрічі з Шойгу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не міг підняти руки: дивна поведінка Путіна на зустрічі з Шойгу (ВІДЕО)

Глава Кремля відбивався від комах тільки однією рукою

31 липня 2022, 17:44 comments4273
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля знову привернув увагу до свого стану здоров'я. Інцидент трапився під час однієї із робочих поїздок з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. Російський президент Путін не зміг однією із рук відбитися від комарів. Відповідне відео з'явилося у Мережі.

Не міг підняти руки: дивна поведінка Путіна на зустрічі з Шойгу (ВІДЕО)

Президент РФ Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Користувачі соціальної мережі також звернули на дивну поведінку очільника Кремля.

 На опублікованому відео видно, що під час робочої поїздки, коли Путін слухав про проблеми з військовою інфраструктурою, на нього налетіли комарі. Але глава Кремля відмахувався з усіх боків від комах тільки однією лівою рукою. 

 Навіть місцева чиновниця під час зустрічі наголосила, що вечері там дуже багато кусючих комарів.  Але комарі продовжували атакувати Путіна, яки відбивався тільки лівою рукою від них.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Путін сильно кульгав на виході з літака в ІраніОчільник Кремля знову дав привід для того, аби світ заговорив про стан його здоров'я. Під час свого візиту до Ірану, Путін помітного кульгав виходячи з літака. На опублікованому відео у мережі, видно, що Путін, спускаючись із сходинок літака, дивно шкутильгав, а з останньої сходинки взагалі зістрибнув. Перед тим усі, хто  спускався на землю, так дивно себе не вели.  Багато ЗМІ вже не вперше писали про те, що господар Кремля має проблеми з ногою. Ймовірно про себе дає знати стара травма, хвороба, чи старість.  Путіну вже не вперше приписують ряд серйозних захворювань, зокрема, мозковий розлад, який був викликаний недоумством, хворобою Паркінсона, симптоми хвороби Паркінсона, Синдрому Аспергера, різні онкологічні хвороби. Звичайно, що усе це є припущенням, адже офіційний Кремль дуже ретельно береже таємницю про здоров'я Путіна та ніколи офіційних заяв з приводу цього не робить.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини