Головна Новини Світ Росія Путін сильно кульгав на виході з літака в Ірані: що зі здоров'я очільника Кремля (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сильно кульгав на виході з літака в Ірані: що зі здоров'я очільника Кремля (ВІДЕО)

Путін, виходячи з приватного літака, знову дав привід для обговорення його здоров'я

19 липня 2022, 20:17 comments2640
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля знову дав привід для того, аби світ заговорив про стан його здоров'я. Під час свого візиту до Ірану, Путін помітного кульгав виходячи з літака. Саме там він має зустрітися з президентами Ірану та Туреччини.

Путін сильно кульгав на виході з літака в Ірані: що зі здоров'я очільника Кремля (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 На опублікованому відео у мережі, видно, що Путін, спускаючись із сходинок літака, дивно шкутильгав, а з останньої сходинки взагалі зістрибнув. Перед тим усі, хто  спускався на землю, так дивно себе не вели.

 Багато ЗМІ вже не вперше писали про те, що господар Кремля має проблеми з ногою. Ймовірно про себе дає знати стара травма, хвороба, чи старість.

 Путіну вже не вперше приписують ряд серйозних захворювань, зокрема, мозковий розлад, який був викликаний недоумством, хворобою Паркінсона, симптоми хвороби Паркінсона, Синдрому Аспергера, різні онкологічні хвороби. Звичайно, що усе це є припущенням, адже офіційний Кремль дуже ретельно береже таємницю про здоров'я Путіна та ніколи офіційних заяв з приводу цього не робить.

 На всі такі запитання переважно відповідає речник Путіна Дмитро Пєсков, який переконує, що з ним все добре. Про проблеми зі здоров'ям Путіна навіть проговорився невизнаний президент Білорусі Лукашенко, який заявив, що у Путіна проблеми з хребтом, бо той, начебто дуже любить дзюдо. Останнім часом Путін не дуже вихваляється своїми успіхами в дзюдо, але уважні блогери помітили та дізналися, що він дивно рухає кінцівками та не любить літати літаком. Західна преса також писала, що відмовитися від польотів йому рекомендували лікарі. Але Пєсков знову все це спростував. 

Сам Путін в одному зі свої інтерв'ю зізнався, що лише впав з коня.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін відреагував на інформацію про свою смерть. Стала відомою реакція президента  Російської Федерації  Володимира Путіна на чутки про нібито  його  смерть. Відповідаючи на це, Путін  навів цитату  письменника зі США Марка Твена.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини