Головна Новини Світ Росія Не Палестина і не Іран: Путін видав свою версію – хто винен у війні в Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Палестина і не Іран: Путін видав свою версію – хто винен у війні в Ізраїлі

У Путіна знову у всьому винні США

10 жовтня 2023, 16:55 comments3286
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вперше прокоментував війну Ізраїлю та ХАМАС. Під час зустрічі з прем'єр-міністром Іраку Мухаммедом Шіа Ас-Судані Путін назвав цю війну "яскравим прикладом провалу політики США". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Не Палестина і не Іран: Путін видав свою версію – хто винен у війні в Ізраїлі

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Російський лідер упевнений, що США у своїй політиці на Близькому Сході нібито ігнорували інтереси палестинського народу і цим спровокували той конфлікт, який зараз і розгорівся.

"США чинили тиск на обидві сторони. То на одну, то на іншу. Але щоразу без урахування корінних інтересів палестинського народу. Насамперед реалізації рішень Ради Безпеки ООН щодо створення незалежної суверенної Палестинської держави", — висловився Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вівторок, 10 жовтня, триває четверта доба після атаки ХАМАС на Ізраїль, що фактично започаткувало нову війну на Близькому Сході. У подію явно видно російський слід, на чому наголошує президент України Володимир Зеленський. Він також зазначає, що по Ізраїлю вдарила терористична організація (ХАМАС), а по Україні – терористична держава (РФ). Паралелі між цими війнами бачать і США. Недарма у Пентагоні дотримуються думки, що слід допомагати як Україні, так Ізраїлю. Співучасником нападу на Ізраїль називають і Іран (що допомагає РФ у війні проти України), щоправда, у США визнали, що не мають чітких доказів, що вказують на пряму участь Тегерана в атаках, здійснених ХАМАСом. Які висновки із ситуації мають зробити Україна та її союзники? Якою має бути відповідь цивілізованого світу на пожежі війни, які розпалюють Москва, Тегеран, вони разом? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини