Головна Новини Світ Росія Не погребував: відомий американський репер та фанат Путіна приїхав до Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не погребував: відомий американський репер та фанат Путіна приїхав до Росії (ВІДЕО)

Скандальний репер приїхав сам, а брати молоду дружину в країну-агресора побоявся.

30 червня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

 Американський репер і засновник бренду Yeezy, Каньє Вест, став центром уваги через свій несподіваний візит до Росії, країни, що веде окупаційну політику відносно частини території України. Цей крок викликав значні обурення і обговорення в мережах, оскільки багато вважають візит до такої країни неприйнятним з етичних та політичних міркувань.

Не погребував: відомий американський репер та фанат Путіна приїхав до Росії (ВІДЕО)

Каньє Вест (фото з відкритих джерел)

За повідомленнями російських ЗМІ, Каньє Вест прибув до Москви, де його запросив дизайнер Гоша Рубчинський для святкування свого 40-річчя. Відзначається, що репер прибув до Росії без дружини, яка зазвичай супроводжує його в усіх поїздках. Його відвідування столиці Росії викликало суперечки, але місцеве населення, ізольоване від світових подій, виразило захоплення цим візитом, сподіваючись на можливий концерт репера.

Зараз російські шахраї навіть розпочали продаж уявних квитків на концерт Каньє Веста, який, за непідтвердженими даними, має відбутися 5 липня на стадіоні Лужники. Ціни на квитки коливаються від трьох до дванадцяти тисяч доларів.

У цілому, візит репера до Росії викликав велике суспільне обговорення і критику у соціальних мережах та українських ЗМІ, зокрема через політичні та моральні аспекти відносин з країною-окупантом.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що друга Путіна затримали у ПарижіВчора в Парижі правоохоронці затримали  відомого  кіноактора Жерара Депардьє з причини звинувачень в сексуальному насильстві, зараз його допитують.

Жерара Депардьє звинувачують в сексуальному насильстві дві жінки.  Вони кажуть, що він торкався до них в час двох зйомок: 2014 року, коли знімали фільм Жан-П'єра Моки "Фокусник і сіамські близнюки" і 2021 року під час  зйомок фільму Жана Беккера "Зелені віконниці".  Жерар Депардьє заперечує  ці звинувачення на свою адресу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини