Головна Новини Світ Росія "Не повинна існувати": відомий російський актор закликав знищувати українців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не повинна існувати": відомий російський актор закликав знищувати українців (ВІДЕО)

Охлобистін мріє відібрати у України всі території.

17 липня 2024, 22:55 comments1185
Поділіться публікацією:

Російський актор Іван Охлобистін, відомий за головною роллю в серіалі "Інтерни", дав розгорнуте інтерв’ю пропагандистському виданню, яке діє за вказівками влади РФ.

"Не повинна існувати": відомий російський актор закликав знищувати українців (ВІДЕО)

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

Передумовою інтерв’ю стала участь Охлобистіна в рамках історико-просвітницького проекту "Лінія надриву", що фінансується Президентською програмою окупантів.

На запитання журналіста про стосунки з українцями та про те, чи варто було розпочинати повномасштабне вторгнення, Охлобистін висловився про неможливість існування України.

"Так, Україна не повинна існувати, але це не означає, що ми повинні знищити українців. Це частина нас. У мене товариш є, англієць, він каже: 'Я не можу відрізнити росіянина від українця, чим вони відрізняються?' Я кажу: 'Майже нічим. Українці — ті самі росіяни, просто нацисти,'" — заявив Охлобистін.

Він також цинічно розповів, як би розпорядився територіями України в разі перемоги РФ.

"Угорщина має забрати свої споконвічні землі. Русини — у них там своя територія. Є румунська історія. Херсон, Миколаїв, Одеса до Придністров'я — це все наша територія. Україна... Може, залишиться там якась область... Але я б їм не залишив жодного кілометра. Ми не зможемо жити разом," — агресивно прокоментував актор.

Це інтерв’ю та "культурно-просвітницький проект" є частиною російської пропаганди, яка й надалі вводить людей в оману.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист закликав канонізувати трьох убивць і бойовиківРосійський актор, відомий за  серіалом  "Інтерни", прихильник Путіна  Іван Охлобистін  озвучив  чергову  маячню. Він пропонує канонізувати трьох бойовиків, яких вже ліквідовано.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини