Головна Новини Світ Росія Російський пропагандист закликав канонізувати трьох убивць і бойовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист закликав канонізувати трьох убивць і бойовиків

Охлобистін закликав канонізувати ліквідованих бойовиків Захарченка, "Мотороллу" та "Гіві"

7 січня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

Російський актор, відомий за  серіалом  "Інтерни", прихильник Путіна  Іван Охлобистін  озвучив  чергову  маячню. Він пропонує канонізувати трьох бойовиків, яких вже ліквідовано.

Російський пропагандист закликав канонізувати трьох убивць і бойовиків

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

Охлобистін  сказав, що  треба  зараховувати до лику святих  екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, якого ліквідували в 2018 році,  ще також Арсена Павлова, відомого  за позивним "Моторолла" та Михайла "Гіві" Толстих. Актор заявив, що знав їх особисто та  назвав усіх  "гідними людьми".

"Я їх знав особисто, і я свідчу, що вони гідні цього. Вони можуть бути місцево шанованими. А далі, за канонічним рядом, якщо чудеса починаються, зводяться до всеросійських", – сказав російський актор свою тезу  журналістам, коли  приїхав в тимчасово окуповані українські міста.

Він заявляє, що ці  вбивці "вважали себе православними християнами" і билися за "справедливість", тому представники російської  церкви  мають визнати їх святими.

"Віра не тільки через ритуали, віра – у ставленні до людей. Вони були безсрібники, вони билися за справедливість", – завершив  Охлобистін. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців. Скандальний російський актор-священник та путініст Іван Охлобистін, який нещодавно мало не загинув на Донбасі. Зробив нову божевільну заяву про те, що його старший син Василь, який народився у шлюбі з Оксаною Арбузовою, вирішив поповнити ряди російської армії. 

За словами Охлобистіна, "школу життя" повинен пройти кожен чоловік, тому він повністю підтримав вибір сина.  Охлобистін заявив, що Василь відразу попрямував до військкомату — після того, як закінчив університет, Про долю старшого сина путініст не хвилюється. Адже вважає, що це повинен пережити кожен чоловік.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини