Головна Новини Світ Росія Не стала переживати через зради чоловіка: російська співачка Алсу завела новий роман
commentss НОВИНИ Всі новини

Не стала переживати через зради чоловіка: російська співачка Алсу завела новий роман

РосЗМІ заявляють, що співачка Алсу вже знайшла заміну чоловікові.

11 липня 2024, 23:10 comments1521
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Алсу, яка не висловила свою позицію щодо вторгнення РФ в Україну, розлучається зі своїм чоловіком, бізнесменом Яном Абрамовим. Як повідомляють російські ЗМІ, Абрамова звинувачують у зрадах співачці.

Не стала переживати через зради чоловіка: російська співачка Алсу завела новий роман

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

Чутки свідчать, що Абрамов давно не живе вдома і лише зрідка з'являється, щоб відвідати дітей. Тим часом Алсу нібито вже знайшла собі нового коханого і будує нові стосунки.

Джерело повідомляє: "Подружжя давно не живе разом. У Алсу вже нове кохання", що викликає занепокоєння у Абрамова щодо поділу майна після розлучення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алсу зробила заяву після розлучення і показала свого сина. Російська співачка Алсу, яка зараз переживає розлучення зі своїм чоловіком-бізнесменом Яном Абрамовим, відзначила свій день народження, опублікувавши фотографію з найближчими їй людьми на своїй сторінці в Instagram. На знімку видно її молодшого сина Рафаеля та доньок Мікеллу і Сафіну, але її чоловіка Яна Абрамова серед них немає.

Алсу підкреслила важливість сім'ї, маючи на увазі своїх дітей, і зазначила, що життя прекрасне, і вона вчиться цінувати кожну його мить. Вона також зазначила, що не шкодує про жодну подію в своєму житті, адже кожна з них має певний сенс і робить її сильнішою, розумнішою, впевненішою і мудрішою. Співачка наголосила, що зараз проживає свій найкращий вік і тепер точно розуміє свої бажання та цілі.

Алсу висловила подяку своїм батькам і дітям, зізнавшись, що відчуває абсолютне щастя. Вона також зазначила, що попереду на неї чекає багато цікавого і тепер по-справжньому розуміє фразу "В ** років життя тільки починається!"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини