Головна Новини Світ Росія Не тільки Оренбург: вода підходить ще у двох областях РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Оренбург: вода підходить ще у двох областях РФ

Вода також піднялася у Томській та Кемеровській областях

11 квітня 2024, 14:54
Поділіться публікацією:

У Томській області Росії сильно піднявся рівень води в річці Том, внаслідок чого затоплено дороги та будинки в селах під облцентром, також затоплено будинки в сусідній Кемеровській області РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Не тільки Оренбург: вода підходить ще у двох областях РФ

Росію продовжує затоплювати. Фото з відкритих джерел

Російські пропагандисти відзначають, що бурхлива в Росії повінь дісталася і Томської області: рівень води в річці Томь за добу серйозно виріс, затопило дороги і кілька десятків будинків у селах під Томськом. Сам обласний центр поки не торкнеться.

Також повідомляється, що частково затопило селище Усть-Кабирза в сусідній Кемеровській області РФ — під водою опинилися 44 домоволодіння, понад 70 людей вивезли до пунктів тимчасового розміщення.

У місті Оренбург Оренбурзькій області РФ зараз борються, щоб не підпустити воду до багатоповерхів місцевого ЖК "Гранд Парк". За даними влади, туди перебазують водоналивні греблі.

В іншому місті Оренбурзькій області – Орську рівень річки Урал нібито трохи впав. Повідомляється, що вода відійшла від 820 будинків, але досі залишаються підтопленими близько 6 тисяч будинків.

Читайте також на порталі "Коментарі" – компанія Maxar опублікувала супутникові знімки наслідків затоплення в Оренбурзькій області РФ. У Кремлі вважають, що прогноз щодо повеней несприятливий і рівень води продовжить зростати.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков заявив, що Росії ситуація є дуже напруженою, проте російський диктатор Володимир Путін не планує відвідати постраждалі регіони. Він, за словами Дмитра Пєскова, постійно "отримує інформацію, координує роботу всіх гілок влади".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини