Головна Новини Світ Росія Небензя заявив, що НАТО не зможе «відмазатись» і пригрозив союзникам України війною
commentss НОВИНИ Всі новини

Небензя заявив, що НАТО не зможе «відмазатись» і пригрозив союзникам України війною

Небензя «попередив» союзників України про «наслідки» дозволу бити по території РФ західною зброєю

13 вересня 2024, 17:56 comments5879
Поділіться публікацією:

Постійний представник країни-агресора Росії в Раді безпеки ООН Василь Небензя заявив, що "неонацистський режим" України нібито вже давно б'є по території РФ зброєю, а також "влаштовує теракти щодо мирного населення та цивільної інфраструктури".

Небензя заявив, що НАТО не зможе «відмазатись» і пригрозив союзникам України війною

Василь Небензя

Однак, заявив Небензя, якщо країни Заходу дадуть Україні дозвіл бити територією Росії їхньою зброєю, то це "принципово" змінить відносини РФ із західним табором.

"Якщо рішення про зняття обмеження буде ухвалене, це означатиме, що з цього моменту країни НАТО розпочинають пряму війну з Росією. У цьому випадку ми, зрозуміло, будемо змушені приймати відповідні рішення з усіма наслідками, що випливають для них, для західних агресорів. Відмазатись від відповідальності та перевалити всю провину на Київ у наших західних колег вже не вийде", — заявив Небензя.

При цьому він заявив, що застосування західного озброєння можливе лише при володінні доступом до розвідданих із супутників США та ЄС. Небензя заявив, що нібито сама Україна такої можливості не має і близько.

Також Небензя заявив, що нібито Україна явно зацікавлена у тому, щоб залучити до війни НАТО.

" Ватажок неонацистської хунти, як ми всі розуміємо, вкрай зацікавлений за такого сценарію в залученні до конфлікту США та їхніх союзників по НАТО", — заявив постпред Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що якщо Україна битиме західною зброєю по РФ, то це повністю змінить всю суть "конфлікту" і свідчить про пряму участь у війні країн НАТО. Пєсков при цьому наголосив, що союзники України "все почули".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини