Головна Новини Світ Росія Нема віри: Захарова істерично відреагувала на готовність України до мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нема віри: Захарова істерично відреагувала на готовність України до мирних переговорів

У МЗС Росії сумніваються у «щирості» намірів України

24 липня 2024, 12:57
Поділіться публікацією:

Як заявила під час брифінгу представник МЗС країни-агресора Марія Захарова, Москва не вірить у готовність Києва до переговорів щодо врегулювання військового конфлікту.

Нема віри: Захарова істерично відреагувала на готовність України до мирних переговорів

Марія Захарова

При цьому вона вкотре розкритикувала "формулу миру" президента Володимира Зеленського, яка, серед іншого, передбачає повернення України до кордонів 1991 року, отримання репарацій від Росії та покарання всіх військових злочинців.

"За цим стоїть бажання нав'язати широкому колу країн тупикову формулу Зеленського. Нічого не було зроблено, ніким — ні Зеленським, ні його адміністраціями чи іншими гілками влади, ні західними кураторами. Тому слів ми чуємо багато, слова буквально протилежні до попередніх, а справ не бачимо в принципі", — заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вперше від початку повномасштабної війни з Росією прибув до Китаю. У першому своєму відео він повідомив, що також буде обговорювати питання припинення війни в Україні.

24 липня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в бесіді з китайським колегою Ван І заявив , що українська влада готова вступити в діалог з Росією з приводу завершення військового конфлікту. Ван І у відповідь відзначив відданість Пекіна політичному варіанту вирішення військового конфлікту між РФ та Україною і запевнив, що країна продовжить відігравати конструктивну роль у його врегулюванні.

При цьому в Держдумі країни-агресора заявили , що бажання чи небажання України вести переговори з Росією взагалі не відіграє жодної Ролі. Там вважає, що все залежить від "західних кураторів" Києва. Там заявили, що переговори будуть тоді, коли Захід погодиться на вимоги РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини