Головна Новини Світ Росія Неочікуваний поворот: Путін пропонує Заходу знову дружити
commentss НОВИНИ Всі новини

Неочікуваний поворот: Путін пропонує Заходу знову дружити

Путін запропонував США і Європі відновити економічну співпрацю

21 грудня 2023, 22:46 comments7324
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін зробив неочікуване звернення до країн Північної Америки та Європи. Диктатор запропонував їм повернутися до економічної співпраці. Слова Путіна цитує російське видання "Інтерфакс", передає портал "Коментарі".

Неочікуваний поворот: Путін пропонує Заходу знову дружити

Путін звернувся до США. Фото з відкритих джерел

Російський тиран стверджує, що відновлення економічних відносин нібито піде на користь США і Європі. При цьому кремлівський диктатор зробив вигляд, що не розуміє, чому рівень економічної співпраці між РФ та американським континентом і європейськими країнами різко пішов на спад.

"Хочу зазначити, що ми не закриваємося від американського континенту, Північної Америки, США і Канади, ми не закриваємося від європейських країн. Їм взагалі пора закінчити "валяти дурня" та чекати, поки ми завалимося", — заявив Володимир Путін.

Видання звернуло увагу, заклики до співпраці в риториці Путіна чергуються з регулярними звинуваченнями на адресу США. Так, 19 грудня під час виступу на засідання колегії Міноборони Путін поскаржився, що США нібито позбавили Росію можливості нормалізувати відносини з Україною політичним шляхом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адміністрація Джо Байдена терміново розпочала переговори з європейськими та іншими партнерами про можливість передати Україні заморожені у цих країнах російські державні активи. Зокрема, мова йде про понад 300 мільярдів доларів Центрального банку РФ. Білий дім почав тиснути на Велику Британію, Францію, Німеччину, Італію, Канаду та Японію. Адміністрація Джо Байдена вимагає від цих країн до кінця лютого 2024 року розробити стратегію конфіскації та передачі Києву заморожених активів РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини