Головна Новини Світ Росія Несподівана поведінка Путіна: схопився за стілець (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівана поведінка Путіна: схопився за стілець (ВІДЕО)

Путін зробив "благородний жест" під час зустрічі з сім'ями загиблих росіян на війні в Україні.

8 січня 2024, 15:20 comments7642
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Несподівана поведінка Путіна: схопився за стілець (ВІДЕО)

Путін пересуває стілець під час зустрічі з сім'ями загиблих росіян

Володимир Путін під час Різдва провів зустріч з родинами загиблих російських солдатів в Україні. У якийсь момент президент Росії "виконав" прохання запрошених гостей.

Вечір Різдва став нагодою російського диктатора зустрітись з сім’ями загиблих на війні росіян. Путін пообіцяв підтримувати солдатів, які воюють за інтереси Росії, а саму російську націю назвав "милосердною та справедливою".

Під час розмови Путіна попросили підійти ближче до аудиторії з якою він розмовляє. Ймовірно це було зробити не легко, адже російський диктатор зазвичай дотримується дистанції зі своїми співрозмовниками. Як наслідок Путін схопив стілець і пересунув його вперед на відстань близько метра.

Уривок з зустріччю опублікував російський блогер Рустем Адагамов, який прокоментував "благородний жест" Путіна.

"Вчора Володимир Путін на зустрічі з сім'ями загиблих на війні, яку він влаштував, виявив приклад безстрашності та мужності, посунувши крісло на цілий метр ближче до своїх гостей. Яке людище, га?", — саркастично відреагував блогер.

Одна з учасниць зустрічі, вдова російського солдата була вражена від зустрічі з диктатором РФ та заявила, що "ми були там і не могли повірити, що це відбувається, це було як у казці", гостей запросили на частування, а діти отримали подарунки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін змушує людей тривалий час перебувати у карантині перед тим як з ним зустрітись. Однак, інколи фіксують випадки, коли президент РФ поводитися доволі не типово, активно зустрічається та тисне руки під час зустрічей. Через такі зміни поведінки виникли чутки, що Володимир Путін має двійників. Наприклад одне з дослідження голосу Путіна виявило, він значно відрізняється, що може свідчити про існування двійників у президента Росії.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі закликали відповісти Путіну зрозумілою йому мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини