Головна Новини Світ Росія Несподівано: Депутати Росії провели з’їзд і ухвалили звернення "Про територіальну цілісність України"
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівано: Депутати Росії провели з’їзд і ухвалили звернення "Про територіальну цілісність України"

Кілька десятків депутатів РФ утворили так званий парламент перехідного періоду для здійснення повноважень законодавчої влади після остаточного колапсу режиму Володимира Путіна, який узурпував владу

12 грудня 2022, 20:33 comments10001
Поділіться публікацією:

З'їзд народних депутатів Росії, який ухвалив звернення "Про територіальну цілісність України", відбувся за межами РФ. Про це повідомляє сайт з’їзду Rosdep.org, пишуть "Коментарі". На ньому були представники 32 регіонів Росії.

Несподівано: Депутати Росії провели з’їзд і ухвалили звернення "Про територіальну цілісність України"

Кілька десятків депутатів РФ утворили так званий парламент перехідного періоду

Питання територіальних змін і анексій все чітко і недвозначно проголошено в Основній Декларації З'їзду народних депутатів: перебування російської армії на території суверенної України, а також анексія Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей та Криму є злочином і всі причетні.

"Путінська "СВО" давно набула всіх рис шляху самураю – у неї немає мети, тільки шлях. Наприкінці якого – неминуче харакірі (спойлер: вже скоро – протягом 2023 року)... З'їзд народних депутатів представляє народ Росії за межами тимчасово окупованої чекістською хунтою путіна території", — заявили на з’їзді.

Учасники зібрання, посилаючись на Декларацію з’їзду, заявили, що виступають за повну деокупацію Криму та інших українських територій. А також визнають необхідність виплати "справедливої компенсації українському народу та українській державі, конкретні форми та розміри якої будуть визначені відповідними угодами".

Вони також наголосили, що вважають неприпустимою політику підтримки невизнаних псевдодержавних утворень по всій території колишнього СРСР.

Відбувся перший З'їзд народних депутатів Росії у Польщі, а його учасники називають це парламентом перехідного періоду, який заснований з ініціативи 59 російських депутатів різного рівня "для здійснення повноважень законодавчої влади після остаточного колапсу режиму Володимира Путіна, який узурпував владу".

Нагадаємо, як писали "Коментарі", Збройні сили України вже влітку зможуть деокупувати Крим. Українські захисники до лютого створюватимуть умови для операції зі звільнення Криму. Таке припущення висловив колишній командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес у Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерий

13 грудня 2022, 07:26

Получается есть умные люди в России, их слова да богу в уши.


Новини