Головна Новини Світ Росія Нічна "бавовна" у Підмосков'ї: стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна "бавовна" у Підмосков'ї: стали відомі подробиці

У Підмосков'ї "бавовна" на підсанкційному коксогазовому заводі горів цех

6 березня 2023, 07:47 comments1056
Поділіться публікацією:

У підмосковному місті Видне стався вибух у цеху Московського коксогазового заводу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство ТАРС, з посиланням на прес-службу обласного управління МНС РФ.

Нічна "бавовна" у Підмосков'ї: стали відомі подробиці

Бавовна в Підмосков'ї. Фото: з відкритих джерел

"Міський округ Видне, Білокам'яне шосе, будинок 13 (коксогазовий завод), бавовна в цеху. Горить <...> насосна колона з бензолом. Відкрите горіння будівлі 20 на 10 м заввишки 20 м", — заявив співрозмовник агентства.

За даними джерела ТАРС в екстрених службах, вогнем охоплено 200 кв. м – вся будівля. Пізніше на підприємстві повідомили, що пожежа локалізована, постраждалих немає. Пізніше його загасили.

Варто зазначити, АТ "Московський коксогазовий завод" ("Москокс") виробляє кокс, бензол та кам'яновугільну смолу. Компанія входить до ПАТ "Мечел". Цього року підприємство було внесено до списку санкцій України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у відповідь на те, що німецька компанія Rheinmetall, що спеціалізується на виготовленні зброї, оголосила, що має намір побудувати завод в Україні, на це повідомлення в традиційній для нього останнім часом неадекватній манері відреагував колишній президент Росії, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Про що говорять плани німців та медведівські погрози? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російським корпораціям потрібно шукати кошти та самим закуповувати системи протиповітряної оборони (ППО) для боротьби з дронами, заявив голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов. Про що говорять такі заяви? Як на них може відреагувати російський бізнес? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини