Головна Новини Світ Росія Нова пасія Путіна готує йому сюрприз: що вона придумала
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова пасія Путіна готує йому сюрприз: що вона придумала

Ймовірна коханка Путіна Мізуліна готує йому несподіваний подарунок, якого у нього "ще не було"

2 квітня 2024, 23:15 comments1026
Поділіться публікацією:

Вже кілька місяців подейкують, що  господар Кремля  Володимир Путін, який почав повномасштабну війну  РФ  проти України, знайшов заміну своїй  екс-коханці Аліні Кабаєвій, і  зараз  в нього є така собі Катерина Мізуліна.

Нова пасія Путіна готує йому сюрприз: що вона придумала

Катерина Мізуліна (фото з відкритих джерел)

Як інформують  російські ЗМІ,  нова фаворитка  готується подарувати Путіну ексклюзивну пісню.

"Не секрет, що Катерина Михайлівна дружна з Шаманом. Так ось, вона вже домовилася з ним про запис пісні спеціально для Володимира Володимировича. Особливістю цієї пісні буде те, що вона ніде і ніколи не вийде — її зможуть почути тільки президент і люди, яким він захоче цю пісню дати послухати. Такого подарунка у Володимира Володимировича ще ніколи не було", — розповідає одне з джерел.

Ще  стало відомо, що господар Кремля  теж  хоче  зробити Катерині Мізуліній подарунок, як він їй обіцяв — коротку спільну відпустку до  Сочі.

"Теракт у Крокусі ми розкрили, на фронті все добре. Думаю, я зможу дозволити собі кілька днів відпочинку разом із вами", — цинічно  повідомив Путін Мізуліній під час нещодавньої розмови.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про пасію ПутінаМожливо,  росіянка Катерина Мізуліна – тепер  нова коханка господаря Кремля  Володимира Путіна, як  інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька  сенаторки з РФ Олени Мізуліної. 

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір -  переконана путіністка, що є  пропагандистом  антиукраїнських  методичок  кремлівського режиму. Батько  Катерини, Михайло Мізулін  — відомий, як  професор-філософ, він є  одним  з провідних вчених російської столиці.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини