Головна Новини Світ Росія Нові арешти в РФ: британська розвідка зацікавила новим прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові арешти в РФ: британська розвідка зацікавила новим прогнозом

Британські фахівці прогнозують нові арешти серед чиновників Міноборони РФ

25 травня 2024, 16:45 comments1162
Поділіться публікацією:

Серед чиновників Міністерства оборони Росії глибоко вкорінено корупцію. Найближчим часом кількість арештів чиновників-корупціонерів може суттєво зрости. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Великобританії у Twitter (X).

Нові арешти в РФ: британська розвідка зацікавила новим прогнозом

Путін та Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Британські розвідники звернули увагу, що 23 травня у Росії за хабарництво було затримано заступника голови Генштабу ЗС РФ Вадим Шамарін. Цьому передували інші арешти російських урядовців.

Так, за корупцію було затримано заступника міністра оборони Тимура Іванова та головного кадровика Міноборони РФ Юрія Кузнєцова.

Останній очолював директорат комунікацій російського Міноборони з 2021 року, один із його попередників Халіл Арсланов також підозрювався у корупції.                                                                                           

"Корупція глибоко вкорінена в російському Міноборони, і висока ймовірність нових арештів", — зазначає британська розвідка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії продовжуються турбулентні процеси в Міноборони. Мало того, що Сергія Шойгу перевели з посади керівника МО в секретарі Радбезу, а його колишнє місце зайняв економіст Андрій Білоусов, так ще триває низка арештів вищих чинів Міноборони та Генштабу. Останнім часом заарештовано начальника Головного управління кадрів МО РФ генерал-лейтенанта Юрія Кузнєцова, заступника голови Генштабу генерала Вадима Шамаріна. Тим часом наближається річниця "бунту Пригожина". Чи можливі в РФ нові бунти? Чи можуть військові "зжерти" гебістів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 травня 2024, 16:19

Невже Путін, заради перемоги у глобальному протистоянні, відмовився від ланцюга з передачі грошей по вертикалі? Цікаво, а як "легітимний" Зе буде реагувати на таку поведінку свого старшого брата? Теж буде стверджувати, що така поведінка на Росії: "нудна та не цікава"? Ну, якщо терпілам байдуже, то нехай терплять "до останнього!".


Новини