Головна Новини Світ Росія Новий кандидат, якого недопустили на вибори в РФ, звинуватив Путіна у початку війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий кандидат, якого недопустили на вибори в РФ, звинуватив Путіна у початку війни на Донбасі

До вторгнення росіян люди на частині сходу України жили нормально, підкреслив Борис Надєждін

11 лютого 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Росіянин  Борис Надєждін, що виступив проти військового вторгнення в Україну і якого не  зареєстрували  до участі у  вибори президента РФ  2024,  тепер  звинувачує  господаря Кремля  Володимира Путіна в  початку військових дій в Донецькому регіоні.

Новий кандидат, якого недопустили на вибори в РФ, звинуватив Путіна у початку війни на Донбасі

Борис Надєждін (фото з відкритих джерел)

На східних територіях України до вторгнення  окупантів РФ не  виникало "національно-визвольних рухів" за РФ чи "Новоросію", і  мешканці  там нормально жили, не  тривали  обстріли  і бої, сказав  цей політик  під час ефіру на  російській  службі  "Радіо Свобода".

"...поки там "Стрєлков" (засуджений екс-співробітник ФСБ Росії, колишній "міністр оборони" самопроголошеної "ДНР" Ігор Гіркін, — Ред.) не зійшов туди зі своїми, як би їх м'якше назвати, бійцями, так, там ніякої стрілянини не було і, щобільше, до 14 року ну ось абсолютно не було ніяких там національно-визвольних рухів, в сенсі за "Новоросію" чи за Росію. Не було там нічого, жили там нормально люди... ніяких там боїв не було, ніхто там не гинув, ніхто нікого не обстрілював", — повідомив  Надєждін.

Росіянин зазначив, що "це все пов'язано з тим  рішенням, які ухвалював Путін". "Тому фатальна помилка його була у 22 році (швидше за все, мова йде про початок повномасштабної війни проти України, — Ред.), але те, що там було в Донецьку і Луганську теж, звичайно, було помилкою...", — підсумував  Борис Надєждін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін усуває нового кандидата в президенти РосіїОдин з головних конкурентів Путіна на президентських виборах у Росії Борис Надєждін може втратити можливість брати участь у виборчому процесі. Про це заявили Робоча група Центральної виборчої комісії РФ, яка рекомендує не допускати російського політика до участі у президентських виборах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини