Головна Новини Світ Росія Новий прорив на Бєлгородщині: РДК атакує у передмісті Шебекіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий прорив на Бєлгородщині: РДК атакує у передмісті Шебекіно

На кадрах, які оприлюднили бійці РДК, видно, що бої точаться у лісовій місцевості, чути стрілянину

1 червня 2023, 15:12
Поділіться публікацією:

Бійці "Російського Добровольчого корпусу" (РДК) ведуть бої у передмісті Шебекіно Бєлгородської області РФ. Як повідомили у Telegram-каналі РДК, бої ведуться в межах Нової Таволжанки та Титівки. Також вже почали з'являтися фото та відео, як палають адміністративні будівлі у самому Шебекіному.

Новий прорив на Бєлгородщині: РДК атакує у передмісті Шебекіно

Російський добровільний корпус. Фото: із відкритих джерел

"Наші передові загони вже ведуть бої у передмісті Шебекіно (Нова Таволжанка/Титівка). Слава РДК", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що в самому Шебекіному ситуація розжарюється. У місті горить адміністративна будівля, росіяни палять документи в урнах і похапцем намагаються виїхати з міста. На заправках утворюються кілометрові черги.

Як заявив губернатор Бєлгородскої області В'ячеслав Гладков, по Шебекіно було завдано удару з реактивних систем залпового вогню "Град". Від прямого влучення горить будівля гуртожитку, руйнування є й у будівлі адміністрації. Зараз у Шебекіному немає світла.

Бійці "Російського добровольчого корпусу" підтвердили причетність до цієї атаки. Бійці заявили, що російські силовики у Шебекіно оголосили план "Фортеця" і зібралися в будівлі місцевого управління.

Читайте також на порталі "Коментарі" — травневі атаки невідомих дронів по території РФ, а також заходи туди російських збройних формувань, що борються з путінським режимом, мабуть, отримають літнє продовження. Так, бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛСР) вже 1 червня заявили про продовження операцій, метою яких є принести мир і свободу. Про що говорить те, що відбувається? Чого чекати далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – майже через тиждень після рейду Бєлгородщиною російських військових, які протистоять путінському режиму, диктатор РФ дозрів для указу про посилення охорони кордонів. Про що говорить така, м'яко кажучи, запізніла реакція? Чого чекати далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини