Головна Новини Світ Росія Новий ранок із чергової пожежі на Росії – горить найбільший нафтопереробний завод (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий ранок із чергової пожежі на Росії – горить найбільший нафтопереробний завод (ФОТО)

Влада все списує на порушення правил техніки безпеки

15 грудня 2022, 08:45
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", сьогодні вночі був вибух на одному з найбільших у Росії нафтопереробному заводі, розташованому в місті Ангарську Іркутської області. Російські ЗМІ підтверджують, що загинуло щонайменше дві людини, пожежа вже загашена.

Новий ранок із чергової пожежі на Росії – горить найбільший нафтопереробний завод (ФОТО)

Пожежа. Фото: із відкритих джерел

Російська влада вже традиційно пояснює те, що сталося порушенням правил техніки безпеки, що останнім часом є звичайним для росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "це російські міста": маріонетка Кремля Денис Пушилін розкрив плани російського диктатора Володимира Путіна щодо окупації нових населених пунктів в Україні. У Росії знову марять захопленням нових міст України і називають із споконвічно російськими.

Також видання "Коментарі" повідомляло – наприкінці грудня можуть відбутися переговори російського диктатора Володимира Путіна та китайського лідера Сі Цзіньпіня. Які очікування від цієї зустрічі, яка швидше за все буде у форматі онлайн? Як змінилися взаємини РФ та КНР за цей рік під впливом російського вторгнення в Україну? Як вони можуть змінитися? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — міноборони Республіки Білорусь (РБ) розпочало раптову перевірку бойової готовності збройних сил . Крім того, в РБ злітаються російські винищувачі МіГ-31К — носії гіперзвукових ракет "Кинжал". Про що говорить те, що відбувається? Що означають такі маневри самопроголошеного президента Лукашенка? Чого чекати Україні з боку Білорусі в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.
Новий ранок із чергової пожежі на Росії – горить найбільший нафтопереробний завод (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини