Головна Новини Світ Росія Новий сигнал для НАТО: куди зібрався полетіти Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий сигнал для НАТО: куди зібрався полетіти Путін

Президент Росії Володимир Путін летить з візитом в Калінінград. Росіяни вважають це сигналом для НАТО.

25 січня 2024, 12:30 comments1005
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Кремлі оголосили, що президент РФ Володимир Путін здійснить візит у найбільш західну точку Росії – Калінінградську область, яка є російським анклавом та оточена країнами НАТО — Польщею та Литвою. 

Новий сигнал для НАТО: куди зібрався полетіти Путін

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В Адміністрації президента РФ повідомили, що Путін здійснить візит в Калінінград 25 січня 2024 року. Очікується, що російський президент зустрінеться з місцевими студентами в університеті Канта та проведе нараду щодо розвитку регіону. 

Попри візит Путіна у найзахідніший регіон РФ, в Кремлі стверджують, що поїздка Путіна не несе повідомлень для країн НАТО.

"Поїздка Путіна до Калінінграда — не "меседж" країнам НАТО, це звичайна робота в рамках відвідування регіонів. Для забезпечення безпеки президента робиться все необхідне", — сказав Пєсков.

Натомість російські блогери та журналісти сприймають поїздку Путіна, як "демонстрацію сили". Російський президент їде в Калінінград у день початку одних з найбільших військових навчань НАТО Steadfast Defender. А також буде поблизу Сувальського коридору, який російські пропагандисти вважають однією з майбутніх цілей для атаки армії РФ, щоб отримати сухопутний коридор до Калінінграда.

"У такому контексті прибуття до Калінінграда президента — це вже жест масштабної підтримки мешканців, демонстрація солідарності всієї країни зі своїм невеликим, але не менш цінним шматочком", — реагує на візит Путіна в Калінінград російський пропагандист Міхаил Щіпанов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський пригрозив Путіну, зазначивши, що президент Росії не буде "спокійно відпочивати" і його чекатиме покарання.

Також "Коментарі" писали, що через зниження ціни на нафту Росія витрачатиме мільярди рублів щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 січня 2024, 12:45

Обидва карлика в одній виставі-95: залякай Захід щоб продовжити використовувати Україно як арену для протистояння. Ядрёна зброя вже не врятує Захід від нападу Путіна, тільки більше грошей України треба давати щоб обрізана Хунта крала. Це коли юдеям було вигідно грати на почутті провини, як вони по світу на цьому грають, вони використовували наратив що у України забрали ядерну зброю тому вона і не могла захищатись. Зараз на сцені-95 у новому взутті - залякуванні.


Новини