Головна Новини Світ Росія Обжене Йосипа Сталіна: що The Times пророкує Путіну у майбутньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Обжене Йосипа Сталіна: що The Times пророкує Путіну у майбутньому

Путін може правити ще два строки, до 2036 року, коли йому виповниться 84 роки.

19 березня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Діставши  новий термін строком на шість років, російський  президент Володимир Путін наближається до того, щоб  стати найстарішим  очільником РФ, який займав там президентську посаду.  

Обжене Йосипа Сталіна: що The Times пророкує Путіну у майбутньому

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  The Times, коли  він залишатиметься у владі на жовтень 2028 року, коли  Путіну  буде 76 років, він пережене Леоніда Брежнєва, екс-радянського лідера, як найстаршого довгожителя Кремля. Ще обійде   Йосипа Сталіна як  керівника Росії, що знаходиться на своєму посту найдовше, коли матиме новий термін в 2030 році.

Зміни в  конституції Росії, які були внесені в терміновому порядку  в 2020 році дозволяють Путіну  бути при владі ще два терміни, аж до 2036 року, коли йому буде  84 роки.

При цьому,  тривалість життя  мешканця РФ  становить  тільки 64 роки. Хоч  господар Кремля  має медичне обслуговування світового класу і є майже не питущий, займається спортом, велика кількість його  ворогів надіються на його смерть.

Коли Володимир Путін піде з життя  на своїй посаді, пост президента тимчасово займе прем'єр-міністр. Тепер  цю посаду займає Михайло Мішустін, колишній податківець.

Союзники господаря Кремля   переконані в тому, що його спадщина має шанс на життя. Проте жодної гарантії  цьому немає. В 1956 році, коли пройшло три роки після смерті Сталіна, тодішній керівник  Микита Хрущов виступав на з'їзді комуністичної партії з доповіддю, критикуючи сталінський культ особистості і  запроваджені ним чистки.

Далі була  програма "десталінізації", під час реалізації  якої були демонтовані пам'ятники, перейменовані вулиці і винесли тіло Сталіна з мавзолею на Красній площі, де він був розміщений поруч із забальзамованим трупом Володимира Леніна. Але,  репутація Сталіна різко  виросла, як Путін  отримав  владу в РФ в 2000 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, про що говорить реакція світу на результати перевиборів Путіна

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини