Головна Новини Світ Росія Оце так поворот: У Росії витрати на ППО хочуть включити в комірне
commentss НОВИНИ Всі новини

Оце так поворот: У Росії витрати на ППО хочуть включити в комірне

Депутати Брянської думи запропонували включити витрати на роботу засобів протиповітряної оборони в комунальні платежі

15 березня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Брянська обласна дума з ініціативи голови комітету Держдуми з оборони Андрія Картаполова запропонувала включити до комунальних платежів витрати на роботу засобів ППО. Про це йшлося на сайті обласної думи, пишуть "Коментарі".

Оце так поворот: У Росії витрати на ППО хочуть включити в комірне

Пізніше матеріал видалили, але копія початкового тексту збереглася у веб-архіві. Нарада з питань ЖКГ у Брянській області, на якій обговорювали ініціативу, відбулася 9 березня.

Після вторгнення в Україну влада Брянської області постійно повідомляє про обстріли й атаки безпілотників. 2 березня губернатор Олександр Богомаз розповів про "диверсію" ніби-то з боку України у двох прикордонних селах. Відповідальність за напад, зрештою, взяв на себе "Російський добровольчий корпус". Україна назвала ці повідомлення "провокацією". Ще 3 лютого в області вкотре ввели режим високої небезпеки терористичної загрози.

Оце так поворот: У Росії витрати на ППО хочуть включити в комірне - фото 2

Після нашумілого інциденту в Брянській області прессекретар Кремля Дмитро Пєсков відмовився коментувати питання щодо зміни статусу так званої "спецоперації". Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин саркастично зауважив, що Росія дозволяла Україні порушувати свої "червоні лінії" та використала цю можливість для просування найманців. Російські офіційні особи, такі як "глава" окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов і чеченський лідер Рамзан Кадиров, разом з блогерами закликали Кремль посилити заходи безпеки і провести операції у відповідь.

"Коментарі" також писали про те, що події у Брянській області РФ свідчать, що росіяни починають боротися з режимом диктатора Володимира Путіна. В Головному управлінні розвідки Міноборони прогнозують, що такі "повстання" можуть статися ще.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Інституті вивчення війни вважають, що інцидент у Брянській області показав невдоволення кроками Кремля серед прихильників війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — влада РФ на війну в Україні "позичить" гроші в простих росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvvv

15 березня 2023, 22:07

Обычные девушки хотят секса прямо сейчас, любят сосать и давать в попу. Это круче тиндера, зацени сам------ http://redirect.sk/kiska


Новини