Головна Новини Світ Росія Очільник МЗС Литви висміяв Захарову через її заяви з погрозами
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник МЗС Литви висміяв Захарову через її заяви з погрозами

Міністр закордонних справ Литви відповів на погрози Марії Захарової.

29 жовтня 2023, 13:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на погрози речниці МЗС РФ Марії Захарової, яка заявила, що литовський політик постане перед російським судом за "поширення екстремістських ідей". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Delfi.

Очільник МЗС Литви висміяв Захарову через її заяви з погрозами

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Ландсберґіс у відповіді заявив, що очікує суду над російськими політиками, які причетні до війни в Україні.

"Сподіваюся, що трибунал для російського керівництва за агресію проти України буде проведено швидше, ніж трибунал для Ландсбергіса в Росії", — сказав міністр закордонних справ Литви.

Нагадаємо, що Габріелюс Ландсбергіс зустрівся з російським бізнесменом Міхаїлом Ходорковським, де заявив, що російський режим у Кремлі є загрозою для всього світу. Речниця МЗС РФ Марія Захарова сприйняла ці слова за екстремістські ідеї та заклик до повалення російської влади і звинуватила міністра закордонних справ Литви.

"Ландсбергіс не вперше дозволяє собі озвучувати подібні екстремістські ідеї, і за це йому… загрожує кримінальна відповідальність", — заявила тоді Захарова та додала, що литовському політику заборонили в’їзд до Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС Росії Сергій Лавров назвав Володимира Зеленського "монстром". За словами Лаврова українського президента почав боятись навіть Захід.

Також "Коментарі" писали про представницю Міністерства закордонних справ РФ Марію Захарову, яка погрозливо відреагувала на рішення кількох європейських країн та заявила, що такі дії не залишаться без відповіді Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини