Головна Новини Світ Росія Захарова пригрозила: це не залишиться без відповідної реакції
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила: це не залишиться без відповідної реакції

Представниця Міністерства закордонних справ Марія Захарова погрозливо відреагувала на рішення кількох європейських країн.

4 жовтня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на рішення європейських країн заборонити в’їзд на свою територію для автомобілів з російськими номерами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова пригрозила: це не залишиться без відповідної реакції

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що санкції проти Росії щодо автомобілів з російською реєстрацією не залишаться без відповіді. За її словами наразі російські комітети вивчають ситуацію та виробляють відповідні заходи.

"Можу сказати, що дії цих країн Євросоюзу не залишаться без відповідної реакції", — пригрозила Марія Захарова та вказала, що повідомить про конкретні кроки Кремля згодом.

Попри слова представниці міністерства закордонних справ Росії, речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, що Росія не буде вводити дзеркальних санкцій для країн ЄС.

Нагадаємо, що  у вересні заборону на в'їзд для автомобілів з російськими номерами ввели Польща, Фінляндія, Естонія, Литва, Латвія. У жовтні до цих країн долучились Хорватія, Франція, Норвегія та Болгарія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після підтримки Норвегії санкцій проти Росії щодо автомобілів, у росіян залишився лише один спосіб потрапити в Європу на власній машині. Для цього їм треба перетнути дві країни, а загалом шлях становитиме близько 2 тис. км.

Також "Коментарі" писав, що міністр МЗС РФ Сергій Лавров істерично відреагував на введення додаткових санкцій проти Росії деякими європейськими країнами. Російський чиновник не очікував такої швидкості введення заборони та звинуватив ЄС у "нацизмі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини