Головна Новини Світ Росія Один із найбагатших людей Росії помер від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із найбагатших людей Росії помер від коронавірусу

Бурлаков посідав 177 місце в рейтингу російського Forbes

27 червня 2021, 14:55 comments1175
Поділіться публікацією:

Один із найбагатших людей РФ, мільйонер Олег Бурлаков помер внаслідок ускладнень, які викликало коронавірусние захворювання. Росіянин помер у Монако, куди незадовго до цього прилетів з російської столиці, пише OBOZREVATEL.

Один із найбагатших людей Росії помер від коронавірусу

Олег Бурлаков - фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією журналу Forbes, який посилається на близьке оточення Бурлакова, 71-річний бізнесмен помер 23 червня. За іншими даними, його не стало ще 21 червня в Москві.

Станом на 2021 рік Олег Бурлаков розташовувався на 177 місці найбільш заможних росіян за версією Forbes. Його капітал оцінювали в 650 млн доларів. Він був власником 75% акцій "Стройлесбанку", а також отримав дохід від продажу часток у компаніях "Новоросцемент" і "Бурнафтогаз". До його володінь також належала яхта Black Pearl, ціна якої 400 мільйонів євро.

Зазначається, що ще у 2018 році на Бурлакова здійснювався замах. У Москві невідомий підбіг до його автомобіля, вистріливши кілька разів. Тоді бізнесмен не постраждав.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Індії помер 76-річний Зіон Чан, який вважався головою найбільшої у світі сім'ї. У чоловіка залишилися 38 дружин, 89 дітей і 36 онуків.

Повідомляється, що останнім часом він страждав на діабет і гіпертонію. Як розповіли лікарі інформаційному агентству РТІ, стан здоров'я Чана погіршувався. Пізніше він був доставлений у лікарню, але після прибуття в медустанову помер.

Щоправда, як повідомляє видання, поки невідомо достовірно, чи дійсно Зіон Чан був головою найбільшої сім'ї в світі, оскільки важко оцінити точну кількість членів сімейства. Принаймні в одному звіті зазначено, що у нього — 39 жінок, 94 дитини, 33 онуків і один правнук. Хоча в місцевих новинах Чана називають володарем "світового рекорду", а його сім'я славиться як сенсація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини