Головна Новини Світ Росія "Однією ногою в могилі": як російський співак "довів" себе до реанімації
commentss НОВИНИ Всі новини

"Однією ногою в могилі": як російський співак "довів" себе до реанімації

Ігор Ніколаєв у важкому стані через проблеми з серцем

18 вересня 2023, 23:20 comments2467
Поділіться публікацією:

Нещодавно  російська знаменитість Ігор Ніколаєв потрапив в лікарню. Виявилось, що композитор  "загримів" у відділення  реанімації, маючи  проблеми в роботі серця. У зірки, як інформують  російські ЗМІ, виявили інфаркт. Виявилось, артист   міг "розхитати" здоров'я, скоївши певні вчинки.

"Однією ногою в могилі": як російський співак "довів" себе до реанімації

Ігор Ніколаєв (фото з відкритих джерел)

На російському ТБ повідомили, що Ігор  Ніколаєв "загнав" себе в  реанімацію, бо він порушував  рекомендації , надані лікарями. Взимку  він  вже був в лікарні, маючи  проблеми з серцем, але в той час його стан вдалось стабілізувати. 

Медики  рекомендували хворому  дотримуватись режиму та берегтись. Але композитор нікого  не слухав, відразу  повернувсь   в робочий процес  і почав "пити за любов".  Ніколаєва  не один раз  помічали в ресторанних закладах, де він вживав міцні напої.

Ходили  чутки, що зливаючи  алкоголем та порушуючи режим роботи, Ніколаєв остаточно "добив" і без того власне  погане здоров'я. Зараз  його життя намагаються порятувати лікарі.  Композитору  можливо  зроблять  ще одне хірургічне втручання, інформують представники російських ЗМІ. Але, лікарі стурбовані, чи витримає серйозну операцію  серце  композитора.

До слова, в соціальних мережах вже починають  "ховати"  артиста. Співгромадяни  в цій ситуації прогнозують  різні версії і  коментують: 

"Він уже однією ногою в могилі, допився";  "Сам винен! Пив, а тепер від лікарів неможливе вимагають"

Ніколаєва було госпіталізовано  14 вересня. Він  перебуває у важкому стані. Тому хворого композитора перевели у відділення  реанімації.

Як інформують  медіа, через день стан Ніколаєва погіршився. Чи врятують його – невідомо,  медики не дають жодних прогнозів.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії "лікарі" обдурили дружину актора, заявивши про його смерть

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини