Головна Новини Світ Росія Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО)

Щоразу Канделакі намагається виглядати стильно, але користувачі пишуть, що у неї базарний смак

12 травня 2024, 23:50 comments1462
Поділіться публікацією:

Прихильниця Путіна  Тіна Канделакі, що  вже давно заробляє на федеральних  каналах  Кремля і  одобрює військове вторгнення  РФ на територію  України, зганьбилась  власним зовнішнім виглядом.

Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО)

Тіна Канделакі (фото з відкритих джерел)

Те, що  Канделакі  не вміє зі смаком одягатись,   вже давно  в голос обговорює інша відома представниця пропагандистського табору  з РФ Ксенія Собчак.  При цьому, Тіна Канделакі відчайдушно докладає зусиль, щоб  заслужити статус модниці, проте всі її жалюгідні старання  не досягають потрібного ефекту.

Зараз  на повний несмак росіянки  звертають  увагу навіть її прихильники в соціальних мережах. Нещодавно  Тіна  оприлюднила  декілька фотознімків, де показала свій щоденний образ.  При цьому, Канделакі  фотографується з сумками відомих брендів, як-от Hermes і Bottega Veneta. Невідомо, чому  для своїх луків ця російська пропагандистка  не використала продукцію фабрик РФ.

"Нехай від цього довгого робочого тижня залишиться тільки добірка луків", — супроводила своє  повідомлення росіянка в Instagram.

На одній з фотографій  Тіна показує  дивно підібраний ансамбль. Зокрема, більше, під оверсайз піджаком видніється пом'ята і недбало застебнута сірого кольору кофта.

 На іншому фото   пропагандистка   демонструє піджак, під ним видно  незрозумілий і  короткий топ. Там вона має вигляд,  як стара молода особа, яка зібралась підкорити столичні заклади громадського харчування.

"Красива жінка, але одягнена завжди так ганебно, речі не виглядають зовсім", "Встане з телефоном, дивиться в нього і більше нічого! І речі дорогі, а краси і харизми немає...", — коментують фото підписники.

Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО) - фото 2
Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО) - фото 3
Одягнена ганебно: російську ведучу висміяли за відсутність смаку (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини