Головна Новини Світ Росія Офіцери в РФ дали міністру оборони принизливе прізвисько і можуть збунтуватися проти нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцери в РФ дали міністру оборони принизливе прізвисько і можуть збунтуватися проти нього

Російські офіцери дали Андрію Білоусову прізвисько «бухгалтер», розповів в ефірі Freedom політтехнолог Ростислав Мурзагулов. Він прогнозує, що скоро офіцери почнуть бунт проти нового очільник Міноборони РФ

14 травня 2024, 12:17 comments7004
Поділіться публікацією:

За словами Ростислава Мурзагулова, Андрій Білоусов є вихованцем старої радянської школи і тому переконаний, що треба будувати величезні заводити, які вироблятимуть танки, літаки, гармати, і оді все стане неодмінно добре – адже всі люди зайняті і ВВП повинно зростати. Але ця схема, відзначив експерт, не спрацювала у колишньому Радянському Союзу. Там вся "ідеальна бульбашка" просто луснула в один момент.

Офіцери в РФ дали міністру оборони принизливе прізвисько і можуть збунтуватися проти нього

Андрій Білоусов

Саме тому, переконаний Мурзагулов, дуже добре, що російській диктатор Володимир Путін відправив саме такого персонажа як Білоусов, рятувати військову промисловість.

При цьому експерт спрогнозував, що між новим очільником міністерства оборони країни-агресора та генералами скоро неминуче виникне конфлікт. Справа у тому, каже експерт, що Білоусов буде вимагати від них звіти, а корумповані генерали, які звикли "списувати" гроші собі в кишеню, точно чинитимуть опір. Більше того, додає політтехнолог, вони вже дали новому очільнику Міноборони РФ принизливе прізвисько "бухгалтер".

Як розповідає Мурзагулов, спочатку російські генерали будуть вдавати, що нібито дослухаються до нового міністра оборони. Але, за його прогнозами, уже дуже скоро вони почнуть жалітися Путіну і навіть піднімуть генеральський бунт. Експерт переконаний, що генерали розповідатимуть кремлівському диктатору, що Білоусов все розвалив.

При цьому політтехнолог відзначив, що Путін призначив Білоусов тому, що йому розповідали про те, що провали в російській армії пов’язані із корупцією та крадіжками. Проте виявиться, що це не так. І за таких умов, вважає експерт, російський диктатор знову буде шукати винних.

"Білоусов, звичайно, прийшов, я б сказав, на таку розстрільну посаду",
— підкреслив політтехнолог і додав, що на посаді міністра оборони він точно приречений на провал.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Білоусов все ж розумніший за свого попередника Сергія Шойгу і в цьому криється небезпека для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини