Головна Новини Світ Росія Оголосила про підрив школи: в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголосила про підрив школи: в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив

На підлітка "вийшли" лише після розстрілу у Пермському університеті

29 вересня 2021, 22:30 comments1122
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації, в місті Омську  неповнолітня учениця, яка мала психічне захворювання, задумала підірвати освітній заклад, де навчалась. Разом з однолітком вони змайстрували вибухівку, але невдало випробували її і вирішили відкласти цей  свій задум. Про це інформує Telegram-канал Baza.

Оголосила про підрив школи: в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив

Школярка готувалася підірвати школу (фото з відкритих джерел)

За інформацією російських правоохоронців, цей задум про знищення навчального закладу виник  в 15-річної городянки ще на початку року. Підтримав його її товариш, з яким вони почали виготовляти вибуховий пристрій.  Підлітки зробили два невеликих вибухових пристрої. І почали їх випробовувати. Але  вибуху з якихось причин не сталось. На цьому підлітки зупинились і про самодіяльні бомби більше не згадували. Про це школярка розповіла місцевим поліціянтам, коли її викликали в поліцію.

Працівники поліції вийшли на сліди юних, але небезпечних піротехніків, після розстрілу студентів в Пермі. В соціальних мережах вони прочитали маніфест юної городянки, який вона сама склала і виставила на свою сторінку ще в кінці травня. Він там так і зберігся.

Працівники поліції з Омська порушили кримінальне провадження стосовно школярки про підготовку вбивства багатьох людей. Її приятеля до відповідальності  не притягували через юний вік, адже він на два роки молодший від своєї знайомої.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про нові подробиці про пермського стрілкаТимур всіх сторонився, приятелів не мав. Був непомітним та мовчазним, проявляв цікавість лише до зброї та агресії. Завжди охоче відповідав на такі питання під час занять.  Ні з ким він не контактував. Мав хороші знання про військові кампанії, міг багато розповідати про тероризм та скоєні на цьому ґрунті злочини. 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon/8272
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини