Головна Новини Світ Росія Роками готувався до бійні: нові подробиці про пермського стрілка (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Роками готувався до бійні: нові подробиці про пермського стрілка (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинець у соцмережі детально описав, як ретельно готувався до нападу

20 вересня 2021, 21:03
Поділіться публікацією:

Молодий  мешканець  російської Пермі, який влаштував криваве побоїще в місцевому вузі, ще учнем проявляв інтерес до зброї та військових кампаній. Про це інформує  Telegram-канал Readovka, посилаючись на свідчення юнака, який разом з ним навчався в школі.

  Роками готувався до бійні:  нові подробиці про пермського стрілка (ФОТО, ВІДЕО)

Тимур Бекмансуров планував розстріл не один рік (скріншот)

 Як  зазначив він, Тимур всіх сторонився, приятелів не мав. Був непомітним та мовчазним, проявляв цікавість лише до зброї та агресії. Завжди охоче відповідав на такі питання під час занять.  Ні з ким він не контактував. Мав хороші знання про військові кампанії, міг багато розповідати про тероризм та скоєні на цьому ґрунті злочини.  Першим говорив під час історії, бо знав більше за всіх в класі.

Встановлено, що пермський бойовик навчався на першому курсі правознавчого факультету.

Цей розстріл однолітків він задумував не перший рік. Шукав об’єкт, накопичував гроші на зброю, яку і купив в магазині. Свої задуми він виставляв в мережі, як  вирішив вбивати.

Майбутній юрист, зокрема, обґрунтував  свій кривавий злочин. Планував він його самостійно, ні в яких екстремістських організаціях не перебував. Також у своїх публікаціях, які він називає листами, він каже, що думав про це давно. І прийняв рішення реалізувати. Кошти, аби придбати зброю, він відкладав ще з випускного класу.

Кривавий стрілець також роздумує, як шукав об’єкт для розстрілу. Рідний навчальний заклад не підійшов, він його називає неприємним місцем для того, щоб бути там 10 останніх хвилин свого існування. Пожалів школярів, мовляв, там у них  немає  можливостей  бігти, щоб врятувати себе.

Він навіть припускав майбутнє самогубство після свого власного теракту. Але коли його ліквідують поліціянти, це буде веселіше.

Тимур очевидно гордиться тим, що йому подобається спричиняти співгромадянам біль.. І те, що його вже не можна спинити. Далі він пише страшні рядки про те, що йому все одно кого і як вбивати. Що тут в нього головна ціль — реалізувати те, що він задумав. І  навіть родичі чи приятелі не можуть тут йому завадити. А лікаря-психіатра він може ввести в оману. Єдине, на що він зважає — смерть, бо вона вже швидка.

Ще молодий вбивця стверджує, що він не перший, хто вирішив скоїти криваву драму зі зброєю в руках. А приречених не спасе заборона зброї, бо тоді всіх навколо вбиватимуть машинами, бомбами і ножами, такі, як він. Себе Тимур називає покидьком, а всіх навколо – прогнилими, як і цей світ, який потрібно теж нищити без жалю.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що  на пермський державний університет напав стрілок


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини